Lunch menu

Tuesday, 21 April

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Vinkokt flundra med krämig risoni

    smaksatt med räkor, vitlök och persilja

  • Gård: Örtbrässerad högrev med lök

    och chorizo, rödvinssky samt potatispuré

  • Äng: Spenat, blekselleri- och ostpaj

    med lök- och bönsallad

  • Pasta: Linguine med lufttorkad skinka,

    tomat och oliver samt fetaostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon

    B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis

  • 2. tagliatelle med strimlad kycklingfilé

    & krämig paprikasås

  • 3. sprödbakad kapkummelfilé med chili-

    & limemayo, serveras med kokt potatis & citron

  • 4. Indisk: chicken tikka

    vegan: chenna masala

  • 5. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

  • 6. wokad biff med svartpeppar

    & färska grönsaker

  • 7. friterad kyckling med sötsur sås

    eller currysås

  • 8. kombo (dagens 6 + dagens 7)
  • 9. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 10. Poke bowl: vietnamesisk eller japansk

Restaurang Husman

  • Kalvfärsbiff med pepparsås, klyftpotatis

    rårörda lingon & inlagd gurka

  • Parmesangratinerad laxfilé m basilika-

    & soltorkad tomatcreme samt grilltomat

  • Veg: Parmesangratinerad zucchini med basilika-

    & soltorkad tomatcreme, grilltomat

  • Wok: Kyckling med thai basilika, mango

    & färsk ingefära

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad karre med kryddbakade rotfrukter

    och bearnaise

  • Veckans under ytan: Fisk och skaldjurslasagne
  • Veckans vegetariska: Gremolatabakad blomkål

    med linsotto på belugalinser

La Fontana

  • Lasagne al forno på mozzarella

    med hemlagad coleslawsallad

  • Vegetarisk mixtallrik friterad halloumi

    falafel, vegobiff. Serveras med bearnaise och klyftpotatis

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Quorngryta med paprika, lök, chili och ris
  • Laxfärsburgare med potatismos

    och kall gräslökssås

  • Lasagne med tomat- och rödlökssallad
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Raggmunk med stekt fläsk, rårörda lingon
Tuesday, April 21