Lunch menu

Monday, 20 April

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter

    och honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Citronbakad torskfilé med ruccolahollandaise

    och rostad amandinepotatis

  • Gård: Kycklingfilé Mojo rojo med wokade

    grönsaker och saltbakad potatis

  • Äng: Vegogulaschgryta på soyafärs

    med buljongkokt ris och creme fraiche

  • Pasta: Linguine med lufttorkad skinka,

    tomat och oliver samt fetaostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • 1. skomakarlåda (svensk fläskytterfilé, rödvinssås

    bacon & potatismos), serveras med inlagd gurka

  • 2. dillfylld strömmingsflundra med skirat smör

    & rårörda lingon, serveras med potatismos

  • 3. sprödbakad kapkummelfilé med chili-

    & limemayo, serveras med kokt potatis & citron

  • 4. indisk: chicken tikka

    vegan: chenna masala

  • 5. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

  • 6. wokad massamancurry-kyckling
  • 7. friterad kyckling med sötsur sås eller currysås
  • 8. kombo (dagens 6 + dagens 7)
  • 9. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 10. Poke bowl - vietnamesisk eller japansk

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé med västkuströra
  • Kycklinggryta "Flygande Jakob" med bacon

    banan & jordnötter

  • Veg: Grönsakswok med strimlad quorn

    cashewnötter & cocosmjölk

  • Wok: Fläskfilé med green curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: med strimlad rostbiff i ädelostsås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare

    & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pulled beef med rostad majscreme

    och ugnsbakad potatis

  • Veckans under ytan:

    Fisk och skaldjurslasagne

  • Veckans vegetariska:

    Gremolatabakad blomkål med linsotto på belugalinser

La Fontana

  • Mixtallrik: Köfte(friterad kroppkaka)

    Grillade kycklingvingar, Burek(Frasig paj med ost)

  • Serveras med tzatziki och ris
  • Stekt fläsk med kokt potatis, lingon och löksås

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Quorngryta med paprika, lök, chili och ris
  • Chorizo med potatismos och räksallad
  • Stekt panerad rödspätta

    med dansk remouladsås

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med syrad lök

    och kokt ägg

  • Kycklingsallad med parmesan

    och knaperstekt bacon

Monday, April 20