Lunch menu

Friday, 24 April

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål, broccoli

    tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Bouillabaisse- Sydfransk fiskgryta

    med fänkål och saffran samt aioli

  • Gård: Husets baconburgare med bröd

    dressing och saltgurka samt klyftpotatis

  • Äng: Kreolsk grönsaksjambalaya

    med chilimajonnäs och dressad sallad

  • Pasta: Linguine med lufttorkad skinka

    tomat och oliver samt fetaostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • 1. fläskfilé black & white (pepparsås

    & bearnaisesås), serveras med stekt potatis

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med skagensås, serveras

    med kokt potatis & citron

  • 3. -
  • 4. vegan: green gram curry
  • 5. grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

  • 6. wokad kyckling med chili oil

    & limeblad

  • 7. friterad kyckling med sötsur sås eller currysås
  • 8. kombo (dagens 6 + dagens 7)
  • 9. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 10. Poke bowl: vietnamesisk eller japansk

Restaurang Husman

  • Veg: Rödbetsburgare med pommes

    bröd, tryffelmajo, coleslaw

  • Wok: Kyckling med svart peppar

    sweet chili & vitlök

  • Pasta: med fläskfilé, strimlad pepparsalami

    mozzarella & lök

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik
  • Idag grillar vi Husmans högrevsburgare

    med pommes, bröd, tryffelmajo, coleslaw mm

Restaurang Matkultur

  • Bbq-bakad spjällsida med äppelslaw

    och friterad potatis samt syltad rödlök

  • Veckans under ytan: Fisk och skaldjurslasagne
  • Veckans vegetariska: Gremolatabakad blomkål

    med linsotto på belugalinser

La Fontana

  • Husets plankstek på Entrecôte eller Kalvytterfilé

    baconlindad sparris, duchessepotatis, zuchini, grillad tomat, grönpepparsås och bearnaise

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Quorngryta med paprika, lök, chili och ris
  • Wallenbergare med potatismos

    ärtor, lingon och skirat smör

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Helglunch
  • Helglunch

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Fläskfilé med råstekt potatis, bearnaisesås

    grön sparris

Friday, April 24