Lunch menu

Thursday, 16 April

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling

    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Örtstekt torskfilé med kall romsås,

    bakade betor och dillrostad potatis

  • Gård: Grillad nötfärsbiff med het grönsaksragu

    och potatisgratäng

  • Äng: Långbakad rotselleri med råmarinerad

    blomkål och potatisgratäng

  • Pasta: Pasta med kyckling, lök

    och zuccini i gräddig basilikasås

Restaurang Chili & Lime

  • 1. kyckling-fajita (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • 2. mustig ungersk gulaschsoppa toppad

    med creme fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås

  • 3. ugnsgrillad lax med örtsås, serveras

    med tomat- & basilikasallad samt kokt potatis

  • 4. Indisk: pepper chicken

    vegan: dal tadka

  • 5. grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

  • 6. wokad biff med pickled mango
  • 7. friterad kyckling med sötsur sås

    eller currysås

  • 8. kombo (dagens 6 + dagens 7)
  • 9. veg: 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 10. Poke bowl: vietnamesisk eller japansk

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Gulaschsoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Hjortskavsgryta med kantareller, potatismos

    rårörda lingon & pressgurka

  • Veg: Ärtsoppa & pannkakor eller Spaghetti

    med quornfärssås & riven ost

  • Wok: Kyckling med färsk röd chili, lime

    & cocosmjölk samt basmatiris

  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev med kryddbakade

    morötter och pepparsky samt stompad potatis

  • Veckans under ytan: Fiskgryta med rotfrukter

    musselgräddsås och krutonger samt spenatpesto

  • Veckans vegetariska: Bön och potatisbiffar

    med couscoussallad och syrad vitlöksgrädde

La Fontana

  • Husets köttfärslimpa med kokt potatis

    gräddsås och gröna ärter

  • Stekt kycklinglårfilé med klyftpotatis

    och aioli

P2 Restaurang & Catering

  • Ärtsoppa med fläsk

    samt pannkakor, sylt och grädde

  • Ugnsbakad lax med Sandefjordssmör

    och syrad gurka

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg

    och syltad rödlök

  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Högrevsragu med rostad potatis

    vispad creme fraiche

Thursday, April 16