Lunch menu

Friday, 17 April

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål

    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Sparrisfylld kungsflundrafilé

    med gräddig rödlökssås och örtris

  • Gård: Panerad schnitzel med persiljesmör

    skysås, citron och stekt potatis

  • Äng: Krämig fusilli med broccoli, lök

    tomat och ost

  • Paste: Pasta med kyckling, lök och zuccini

    i gräddig basilikasås

Restaurang Chili & Lime

  • 1. schweizerschnitzel cordon bleu

    (ost- & skinkfylld) med bearnaisesås, serveras med gröna ärtor & stekt potatis

  • 2. ugnsgrillad lax med örtsås, serveras

    med tomat- & basilikasallad samt kokt potatis

  • 3. -
  • 4. indisk: pepper chicken

    vegan: dal tadka

  • 5. grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

  • 6. wokad kyckling med paneng-curry
  • 7. friterad kyckling med sötsur sås

    eller currysås

  • 8. kombo (dagens 6 + dagens 7)
  • 9. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 10. Poke Bowl: vietnamesisk eller japansk

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Köttfärspaj med chilicreme

    samt tomat-& rödlökssallad

  • Veg: Ost-& grönsakspaj med chilicreme

    samt tomat-& rödlökssallad

  • Wok: Kyckling fräst i vitlök

    färsk röd chili samt svart-& grönkål

  • Pasta: med oxfilé i gorgonzolasås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Schnitzel med citronsky, råstekt potatis

    och ärtpure samt vitlökssmör

  • Veckans under ytan: Fiskgryta med rotfrukter

    musselgräddsås och krutonger samt spenatpesto

  • Veckans vegetariska: Bön och potatisbiffar

    med couscoussallad och syrad vitlöksgrädde

La Fontana

  • Grillad Kalventrecôte med baconlindad sparris

    pepparsås och potatisgratäng

P2 Restaurang & Catering

  • P2’s högrevsburgare med tryffelmajo

    och klyftpotatis

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Schnitzel med skysås, gröna ärtor

    kryddsmör, rostad potatis

Friday, April 17