Lunch menu

Wednesday, 15 April

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt panerad strömming

    med skirat smör, citron och potatispuré

  • Gård: Isterband med dillstuvad potatis

    och husets inlagda rödbetor

  • Äng: Kryddig rotsaksbiff serveras

    med potatispuré och senapsdressing

  • Pasta: Pasta med kyckling, lök och zuccini

    i gräddig basilikasås

Restaurang Chili & Lime

  • 1. italiensk färsbiff med dragonsås, serveras

    med grönsallad & rostad klyftpotatis

  • 2. hemlagad pytt i panna, serveras med stekt ägg

    & inlagda rödbetor

  • 3. sprödbakad stillahavsflundra med remouladsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 4. Indisk: masala chicken

    Vegan: mixed beans

  • 5. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

  • 6. wokad kyckling med pekingsås

    & färska grönasaker

  • 7. friterad kyckling med sötsur sås eller currysås
  • 8. kombo (dagens 6 + dagens 7)
  • 9. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Rostbiff med potatisgratäng & madeirasås
  • Bräckt laxfilé med örthollandaise & grönsaksfräs
  • Veg: Chevrebakad grönsaksbiff

    med potatisgratäng & madeirasås

  • Wok: Fläskfilé fräst i vitlök, chili & ingefära

    samt nudlar

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Köttfärslimpa med potatispure

    och champinjonsås samt löksauterade bönor

  • Veckans under ytan: Fiskgryta med rotfrukter

    musselgräddsås och krutonger samt spenatpesto

  • Veckans vegetariska: Bön och potatisbiffar

    med couscoussallad och syrad vitlöksgrädde

La Fontana

  • Ugnsbakad laxfilé med kall romsås

    och dillkokt potatis

  • Husets fläskschnitzel med ärter

    stekt potatis,bearnaise och citronklyfta

P2 Restaurang & Catering

  • Ugnsgratinerad falukorv med potatismos

    och gurkmajonnäs

  • Viltfärsbiff med svampsås
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Stekt sejfilé med potatispuré

    fänkålscrudité, sandefjordsås

Wednesday, April 15