Lunch menu

Tuesday, 14 April

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling

    bacon, champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Gräddig fiskgryta med potatis

    purjo, sparris och vitt vin

  • Gård: Stekt sidfläsk med löksås, kokt potatis

    och rårörda lingon

  • Äng: Aubergine- och kesopaj med ajvarcreme

    och dressad sallad

  • Pasta: Pasta med kyckling, lök

    och zuccini i gräddig basilikasås

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt svenskt fläsk
& lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. krämig kycklinggryta med soltorkade tomater

    oliver, vitlök & färsk basilika, serveras med ris

  • 3. sprödbakad stillahavsflundra

    med remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • 4. Indisk: masala chicken

    vegan: mixed beans

  • 5. grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

  • 6. wokad biff med bambuskott

    & färska champinjoner

  • 7. friterad kyckling med sötsur sås

    eller currysås

  • 8. kombo (dagens 6 + dagens 7)
  • 9. VEGETARISKT 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 10. Poke Bowl - vietnamesisk eller japansk

Restaurang Husman

  • Pannbiff med gräddkokta

    kantareller, rårörda lingon & inlagd gurka

  • Stekt panerad kummelfilé

    med räk-& dillmajonnäs

  • Veg: Pasta "Quattro Fromagio"

    med valnötter & baby spenat

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk samt basmatiris

  • Pasta: med fläskfilé & bacon i krämig ostsås
  • Grillen serverar: Hamburgare med bröd

    & pommes, Kebabtallrik med pommes, Green burgare med pommes

Restaurang Matkultur

  • Kyckling med rostade rotfrukter

    och syrlig kryddsky samt chilicreme

  • Veckans under ytan: Fiskgryta med rotfrukter

    musselgräddsås och krutonger samt spenatpesto

  • Veckans vegetariska: Bön och potatisbiffar

    med couscoussallad och syrad vitlöksgrädde

La Fontana

  • Canneloni al forno på kalvfärs

    bechamel, mozzarella och fetaost

  • Kalvfärsbiffar med stekt potatis

    och gräddsås

P2 Restaurang & Catering

  • Stekt panerad rödspätta

    med kall skagensås

  • Kroppkakor med skirat smör och lingon
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Morotsfylld pannbiff med gräddsås

    kokt potatis rårörda lingon

Tuesday, April 14