Lunch menu

Wednesday, 8 April

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ugnstekt hokifilé med gräddig pepparrotssås

    och spenatslungad potatis

  • Gård: Krispig friterad kycklingfilé

    med kapriscreme och klyftpotatis

  • Äng: Lins- och auberginemoussaka

    med kapriscreme och ruccola

  • Pasta: Pasta Bolognese på lamm och rosmarin

    samt grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • 1. bacon- & senapsfylld färsbiff med gräddsky

    inlagd gurka & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 2. ugnsbakad lax i dill-, räk-, & citronsås

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 3. -
  • 4. indisk chicken chettinadu

    vegan: aloo bhaji

  • 5. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

  • 6. wokad kyckling med thailändsk rödcurry
  • 7. friterad kyckling med sötsur sås

    eller currysås

  • 8. kombo (dagens 6 + dagens 7)
  • 9. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Örtrubbad nattbakad karré med pepparsås

    & råstekt potatis

  • Veg: Spenat & grönsaks lasagne

    med coleslawsallad

  • Wok: Kyckling med cocosmjölk, lime

    & färsk röd chili

  • Pasta: "Delicata" med bacon

    strimlad pepparsalami, paprika & lök

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kyckling med svartvinbärssky och dillslungade

    morötter samt ugnsbakad amandine

  • Veckans under ytan: Ört och parmesanbakad kummel

    med ljummen sallad på amandine rostade betor och kapris samt brynt smör

  • Veckans vegetariska: Halloumi

    med bakade rotfrukter och tzatsiki

La Fontana

  • Panerad rödspätta med remouladsås

    och kokt potatis

  • Husets Hamburgare med brioche bröd

    cheddarost, saltad gurka, bacon, hamburgerdressing och pommes Strips

P2 Restaurang & Catering

  • Stekt gårdskyckling med råstekt potatis

    och rotselleri samt ramslöksmajo

  • Sojabrässerat sidfläsk

    med sesamstekt broccoli och skysås

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • På besök: Pasta med vegetarisk bolognese

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fläsknoisette med pepparsås

    rostad potatis vitlöksbakade champinjoner

Wednesday, April 8