Lunch menu

Tuesday, 7 April

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad flundrafilé på örtsauterade

    grönsaker, curryris och limeyoghurt

  • Gård: Viltfärsbiff med kantarellsås, rårörda lingon

    och enbärsrostad potatis

  • Äng: Vegetarisk chili serveras med saffransris

    och limeyoghurt

  • Pasta: Pasta Bolognese på lamm

    och rosmarin samt grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. krämig fläskfilépasta med färska champinjoner

    örter, citron & vitlök

  • 3. sprödbakad torskfilé med dill-majonnäs

    serveras med kokt potatis & citron

  • 4. Indisk: chicken vindaloo

    VEGAN: green gram masala

  • 6. wokad kyckling med chili-bean & kinakål
  • 7. friterad kyckling med sötsur sås eller currysås
  • 8. kombo (dagens 6 + dagens 7)
  • 9. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 10. Poke Bowl - vietnamesisk eller japansk

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Sesambakad laxfilé med örtsalt

    samt citron-& limecreme, broccoli

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost

Restaurang Matkultur

  • Vildsvinsfärsbiff med spenatstompad

    amandine samt syrlig äppelsky och gräddkokt kål

  • Veckans under ytan: Ört och parmesanbakad kummel

    med ljummen sallad på amandine rostade betor och kapris samt brynt smör

  • Veckans vegetariska: Halloumi

    med bakade rotfrukter och tzatsiki

La Fontana

  • Krämig Pasta Pappardelle med kyckling, zucchini

    svamp, paprika och morot

  • Baconlindade grillade nötköttsspett

    med pommes strips och tzatziki

P2 Restaurang & Catering

  • Isterband med stuvad potatis och rödbetor
  • Bakad torskrygg med rödbetor

    samt lök- och kaprishollandaise

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg

    och syltad rödlök

  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • På besök: Pasta med vegetarisk bolognese

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Stekt sejfilé med tartarsås , kokt potatis , citron
Tuesday, April 7