Lunch menu

Monday, 6 April

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung

    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Citronbakad sejfilé med purjo-

    och sellerislaw och persiljestompad potatis

  • Gård: Rödvinsbrässerad fläskytterfilé med svamp-

    och örtrisotto

  • Äng: Gratinerad palsternacka med ingefära

    och chipotlechilibönor samt risotto

  • Pasta: Pasta Bolognese på lamm och rosmarin

    samt grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • 1. Nattbakad svensk fläskkarré med portersås

    & äppelchutney, serveras med rosmarin- & vitlöksrostad potatis

  • 2. flygande jacob (kycklingfilé, bacon, banan

    & jordnötter), serveras med ris

  • 3. sprödbakad torskfilé med dill-majonnäs

    serveras med kokt potatis & citron

  • 4. Indisk: chicken vindaloo VEGAN: green gram masala
  • 5. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

  • 6. Wokad biff med thailändsk

    sötbasilika

  • 7. friterad kyckling med sötsur sås

    eller currysås

  • 8. kombo (dagens 6 + dagens 7)
  • 9. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 10. Poke bowl - vietnamesisk eller japansk

Restaurang Husman

  • Stekt panerad flundrafilé med skagenröra
  • Veg: Sesampanerade Kikärtsbiffar

    med tzatziki & grekisk sallad

  • Wok: Kyckling med chili

    & mango

  • Pasta: Pasta med fläskfilé, bacon & färska champinjoner
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev med potatispure

    och rostad palsternacka samt örtgräddsås

  • Veckans under ytan: Ört och parmesanbakad kummel

    med ljummen sallad på amandine rostade betor och kapris samt brynt smör

  • Veckans vegetariska: Halloumi

    med bakade rotfrukter och tzatsiki

La Fontana

  • Husets fläskschnitzel med stekt potatis

    och bearnaisesås

  • Husets Lasagne al forno på mozzarella

    nybakat bröd och Coleslawsallad

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Pasta med vegetarisk bolognese
  • Kycklinglasagne med spenat

    och fetaostcreme

  • Köttbullar med gräddsås och lingon
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Persiljejärpar med gräddsås , kokt potatis

    rårörda lingon

Monday, April 6