Lunch menu

Thursday, 9 April

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling, bulgur

    och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Gräddig fiskgryta med potatis

    purjo, sparris och vitt vin

  • Gård: Grillad nötfärsbiff med ratatouille

    och potatisgratäng

  • Äng: Långbakad rotselleri

    med råmarinerad blomkål och potatisgratäng

  • Pasta: Pasta Bolognese på lamm

    och rosmarin samt grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pepparstekta fläskfilémedaljonger

    med champinjon- & dijonsås, serveras med örtstekt potatis

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med fänkålsslaw

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. -
  • 4. Indisk: chicken chettinadu VEGAN: aloo bhaji
  • 6. wokad biff med sambal oelek
  • 7. friterad kyckling med sötsur sås

    eller currysås

  • 8. kombo (dagens 6 + dagens 7)
  • 9. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 10. Poke bowl - vietnamesisk eller japansk

Restaurang Husman

  • Grillat med tillbehör! (fläsknoisette,

    chorizo, stekt potatis, potatissallad, bearnaise)

  • Veg: Grillat med quornfilé, majskolv

    stekt potatis, potatissallad, bearnaise

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: med kyckling, soltorkad tomat, basilika

    & mozzarella

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Påskstängt, vi önskar er alla en lugn och skön ledighet

La Fontana

  • Grillad Entrecôte med sparris,bearnaisesås

    och klyftpotatis

P2 Restaurang & Catering

  • Cajunsotad lax med majs, rostad potatis

    och chiliaioli

  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg

    och syltad rödlök

  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • På besök: Pasta med vegetarisk bolognese

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Wallenbergare med potatismos

    skirat smör , gröna ärtor rårörda lingon

Thursday, April 9