Lunch menu

Thursday, 2 April

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling

    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad lättrimmad torskfilé med vitvinsås

    picklad rödlök och persiljepotatis

  • Gård: Italiensk pannbiff med rosmaringräddsås

    och parmesanpotatis

  • Äng: Kumminrostad blomkål

    med hummus och bulgurpilaff

  • Pasta: Pestoslungad tagliatelle

    med oliver, kapris, feta, fläskfilé och kryddig korv

Restaurang Chili & Lime

  • 1. taco-tallrik (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • 2. A. fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran


    & toppad med gremolata-aioli, samt
 kladdkaka med vispgrädde

  • 2. B. parmesanbakad kycklingfilé med rödvinssky

    serveras med potatisgratäng

  • 3. sprödbakad kapkummelfilé med ört-creme

    serveras med kokt potatis & citron

  • 4. Indisk: butter chicken med cashew-nötter

    Vegan: mixed vegetables

  • 6. wokad biff med svartpeppar

    & färska grönsaker

  • 7. friterad kyckling med sötsur sås eller currysås
  • 8. kombo (dagens 6 + dagens 7)
  • 9. veg: 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Skogssvampsoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Husmans Låda med fläsknoisette

    potatismos, bacon-& rödvinssås, kryddsmör

  • Veg: Ärtsoppa/Skogssvampsoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Pasta: med strimlad rostbiff i gorgonzolasås
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Viltlasagne med babyspenat och svamp
  • Veckans under ytan: Västkustwallenbergare

    med dillpicklad gurka och örtcreme samt grovkrossad amandine

  • Veckans vegetariska: Vårrullar med nudelsallad

    rostade sesamfrön och soyamajonäs

La Fontana

  • Husets wallenbergare med potatismos, gräddsås

    gröna ärter och lingon

  • Flankstek med klyftpotatis och chimichurrisås

P2 Restaurang & Catering

  • Fläskfilégryta med champinjoner

    lök och bacon samt ris

  • P2:s Bouillabaisse med aioli

    och surdegskrutonger

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Köttfärslimpa med gräddsås

    pressgurka , kokt potatis och lingon

Thursday, April 2