Lunch menu

Wednesday, 1 April

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt panerad sejfilé med dansk remouladsås

    citron och dillkokt potatis

  • Gård: Pytt i panna med stekt ägg

    och husets inlagda rödbetor

  • Äng: Lins- och kikärtsgryta

    med paprikayoghurt och cous-cous

  • Pasta: Pestoslungad tagliatelle med oliver

    kapris, feta, fläskfilé och kryddig korv

Restaurang Chili & Lime

  • 1. svensk kalvfärsbiff med kantarellsås & lingon

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 2. ugnsgratinerad svensk falukorv

    fylld med äpple, senap & bostongurka, serveras med potatismos

  • 3. sprödbakad kapkummelfilé med ört-creme

    serveras med kokt potatis & citron

  • 4. Indisk: butter chicken med cashew-nötter

    Vegan: chenna masala

  • 5. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

  • 6. vietnamesisk kycklingcurry-gryta
  • 7. friterad kyckling med sötsur sås eller currysås
  • 8. kombo (dagens 6 + dagens 7)
  • 9. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kalvfärsbiff m konjaksgräddsås, stekt potatis

    rårörda lingon & inlagd gurka

  • Ört & fetaostbakad laxfilé med örtcreme

    & grilltomat

  • Veg: Ört & fetaostbakad aubergine

    med örtcreme & grilltomat

  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja

    & thai basilika

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Grillad kycklingfile med currysauterad

    pasta och mangoyoghurt

  • Veckans under ytan: Västkustwallenbergare

    med dillpicklad gurka och örtcreme samt grovkrossad amandine

  • Veckans vegetariska: Vårrullar med nudelsallad

    rostade sesamfrön och soyamajonäs

La Fontana

  • Husets Lasagne al forno på mozzarella

    med coleslawsallad

  • Grillade buffalo wings med pommes stripes

    och aioli

P2 Restaurang & Catering

  • Chiligryta med ris, gräddfil

    nachos och Västerbotten

  • Fisk- och skaldjurslasagne

    med ruccolacreme

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Panerad sejfilé med remouladsås

    gröna ärtor , dill stekt potatis

Wednesday, April 1