Lunch menu

Tuesday, 31 March

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Dijon- och basilikabakad flundrafilé

    med citrussås och ugnspotatis

  • Gård: Chiligratinerad färsbiff med vitlökssky

    och stekt amandinepotatis

  • Äng: Gazpachobrässerad zucchini

    med örtris och gremolata

  • Pasta: Pestoslungad tagliatelle med oliver

    kapris, feta, fläskfilé och kryddig korv

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. tagliatelle med strimlad kycklingfilé

    curry, ananas & vitlök, toppad med cashewnötter

  • 3. sprödbakad stillahavsspätta

    med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • 4. Indisk: butter chicken med cashew-nötter

    Vegan: chenna masala

  • 5. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

  • 6. thailändsk wok med biff

    och crab paste

  • 7. friterad kyckling med sötsur sås

    eller currysås

  • 8. kombo (dagens 6 + dagens 7)
  • 9. veg: 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk

    & rårörda lingon

  • Stekt fläsk med löksås
  • Kycklingspett med chilibearnaise

    & BBQ-sås

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Fläskfilé fräst i vitlök, chili & färsk ingefära
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Persiljejärpar med gräddsås lingon

    och pressgurka samt potatispure

  • Veckans under ytan: Västkustwallenbergare

    med dillpicklad gurka och örtcreme samt grovkrossad amandine

  • Veckans vegetariska: Vårrullar med nudelsallad

    rostade sesamfrön och soyamajonäs

La Fontana

  • Grekiska biffar med ugnsgrillad potatis

    och tzatziki

  • Vegetarisk hamburgare med pommes stripes

    cheddarost, dressing, dijonsenap och brioche-bröd

P2 Restaurang & Catering

  • Lammkorv med rostade rotsaker

    och fetaost- och youghurtdressing

  • Kycklingfilé med dijon- och dragoncreme

    samt råstekt potatis

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
Tuesday, March 31