Lunch menu

Monday, 30 March

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung

    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Fiskgryta med potatis, saffran, vitt vin

    och aioli samt krutonger

  • Gård: Southern fried chicken-Stekt kyckling BBQ

    med cole slaw och sötpotatis

  • Äng: Auberginegratäng med mozzarella

    och rostad klyftpotatis

  • Pasta: Pestoslungad tagliatelle med oliver

    kapris, feta, fläskfilé och kryddig korv

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. lasagne (nötfärs)
  • 1. B. vegetarisk lasagne

    serveras med tomat-, ruccola- & löksallad

  • 2. nötstek med gräddsås & gele

    serveras med kokt potatis

  • 3. sprödbakad stillahavsspätta

    med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • 4. Indisk: butter chicken med cashew-nötter

    Vegan: chenna masala

  • 5. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

  • 6. vietnamesisk ga xao xa

    (kyckling med citrongräs)

  • 7. friterad kyckling med sötsur sås

    eller currysås

  • 8. kombo (dagens 6 + dagens 7)
  • 9. veg: 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé

    med västkuströra

  • Porterstek med potatis-& pujolöksgratäng

    samt gelé

  • Veg: Ostpanerad quornschnitzel

    med potatis-& purjolöksgratäng samt grilltomat

  • Wok: Kyckling med cocosmjölk

    & färsk röd chili

  • Pasta: med kyckling, salami

    & bacon

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Högrevschili med bönsalsa

    och jalapenocreme samt rostad potatis

  • Veckans under ytan: Västkustwallenbergare

    med dillpicklad gurka och örtcreme samt grovkrossad amandine

  • Veckans vegetariska: Vårrullar med nudelsallad

    rostade sesamfrön och soyamajonäs

La Fontana

  • Husets schnitzel med bearnaisesås

    och stekt potatis,citronklyfta,och gröna ärtor

  • Kycklingspett med champinjonsås

    och klyftpotatis

P2 Restaurang & Catering

  • Korvstroganoff med ris
  • Stekt panerad rödspätta med dansk remouladsås
  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Biff ala Lindström med skysås

    inlagd gurka , kokt potatis

Monday, March 30