Lunch menu

Friday, 3 April

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål

    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Smörstekt laxfärsbiff med limegräddsky

    grönsakswok och rispilaff

  • Gård: Helgrillad fläskfilé med bearnaise

    fritterad potatis och rostade tomater

  • Äng: Morotsbiffar med bearnaise

    friterad potatis och rostade tomater

  • Pasta: Pestoslungad tagliatelle

    med oliver, kapris, feta, fläskfilé och kryddig korv

Restaurang Chili & Lime

  • 1. grillad ryggbiff med bearnaisesås

    serveras med picklad rödlök & ugnsrostad potatis

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med dill- & kapriscreme

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3-
  • 4. indisk: butter chicken med cashew-nötter

    Vegan: mixed vegetables

  • 5. grill: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

  • 6. kinesisk wok med kyckling & hoisinsås
  • 7. friterad kyckling med sötsur sås

    eller currysås

  • 8. kombo (dagens 6 + dagens 7)
  • 9. veg: 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Veg: Pan Pizza"Vegetaria"

    med tomat-& mozzarellasallad

  • Pasta: med strimlad oxfilé

    konjak & färska champinjoner

  • Wok: Kyckling med chilimarinerad broccoli

    & cashewnötter

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Karre sweet & sour med tomat

    och koriandersalsa samt rostade rotfrukter

  • Veckans under ytan: Västkustwallenbergare

    med dillpicklad gurka och örtcreme samt grovkrossad amandine

  • Veckans vegetariska: Vårrullar med nudelsallad

    rostade sesamfrön och soyamajonäs

La Fontana

  • Stekt kalvytterfilé med duchessepotatis

    och bearnaisesås. Samt ugnsrostade grönsaker

P2 Restaurang & Catering

  • Hjortfärsbiff med potatismos smaksatt med gräslök

    och brynt lök samt svampsås

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Black and white ( Fläskfilé , potatispuré

    bearnaisesås, tryffelsås, bacon och sparris )

Friday, April 3