Lunch menu

Thursday, 26 March

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling

    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Pestobakad sejfilé med ajvarcreme

    och basilikarostad bulgur

  • Gård: Lasagne al forno med tomatragu

    och grana padano

  • Äng: Vegetarisk lasagne serveras

    med ajvarcreme och dressad ruccola

  • Pasta: Penne Diablo (rimmat sidfläsk, lök-

    och chipotlesalsa samt riven ost)

Restaurang Chili & Lime

  • 1. Kantarellsoppa toppad med knaperstekt

    bacon, samt pannkakor med sylt & grädde

  • 2. pulled pork med klyftpotatis, coleslaw

    & picklad rödlök

  • 3. ugnsgrillad laxfilé med dill- & pepparrotscreme

    serveras med dillstekt eller kokt potatis & citron

  • 4. Indisk: chicken tikka masala

    Vegan: kadahi mushroom

  • 4. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

  • 6. dagens gryta: vietnamesisk curry-kyckling
  • 7. wokad kyckling med färska grönsaker & cashewnötter
  • 8. wokad biff med BBQ-sås & färska grönsaker
  • 9. friterad kyckling med sötsur sås

    eller currysås

  • 10. kombo (dagens 7 eller 8 + dagens 9)

Restaurang Husman

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Gulaschsoppa/Hummersoppa

    samt äpplekaka med vaniljsås

  • Hjortskavsgryta med kantareller, rårörda lingon

    pressgurka, potatismos

  • Veg: Spenat & grönsakslasagne

    med coleslawsallad

  • Wok: Kyckling med chili, sweet chili

    & cocosmjölk

  • Grill: hamburgare, Green burgare

    & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Grillad kotlett med cole slaw och ostgratinerad

    potatis samt rökig tomat och bbq-sås

  • Veckans under ytan: Lättrökt bakad lax

    med dillstuvad potatis

  • Veckans vegetariska: Kikärtsburgare

    med chilisyrad kål samt friterad potatis och chilimajonnäs

La Fontana

  • Helstekt marinerad kycklingfilé

    med stekt potatis och svampsås

  • Halloumitallrik med pommes frites

    och honungsbalsamico

P2 Restaurang & Catering

  • Gulaschsoppa med gräddfil

    bärpaj med vaniljgrädde

  • Parmesanbakad lax med peppar

    och citrushollandaise

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • P2’s falafel med couscoussallad

    och gurk- och äppleyoghurt

  • Helstekt kotlett med gräddkokta rotsaker

    och skysås

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Fläsknoisette, råstekt potatis kallslagen bearnaise
Thursday, March 26