Lunch menu

Wednesday, 25 March

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Spättarullad med gubbröra serveras

    med brynt dillsmör och kokt potatis

  • Gård: Kryddig kycklinglårfilé med gräddkokta

    kantareller och timjanpotatis

  • Äng: Rödbetsbiffar med löksalsa, dijonsenapscreme

    och rosmarinpotatis

  • Pasta: Penne Diablo (rimmat sidfläsk, lök-

    och chipotlesalsa samt riven ost)

Restaurang Chili & Lime

  • 1. viltfärsbiff med enbärssås & rårörda lingon

    serveras med potatis- & palsternackspuré eller kokt potatis

  • 2. kyckling-piccata (ostpanerad kycklingfilé)

    med tomatsås, serveras med ris

  • 3. sprödbakad stillahavstorsk med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 4. Indisk: chicken tikka masala

    Vegan: kadahi mushroom

  • 5. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

  • 6. dagens gryta: thailändsk rödcurry-kyckling
  • 7. wokad kyckling med kimchi

    & färska grönsaker

  • 8. wokad biff med limejuice

    chili & färsk sötbasilika

  • 9. friterad kyckling med sötsur sås eller currysås

Restaurang Husman

  • Rostbiff med potatisgratäng & madeirasky
  • Isterband med persiljestuvad potatis & rödbetor
  • Veg: Feta-& Grönsaksfylld paprika

    med potatisgratäng

  • Wok: Fläskfilé med green curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Ost och pankostekt kyckling

    med rostade betor samt syrlig äppelsky och dillcreme

  • Veckans under ytan: Lättrökt bakad lax

    med dillstuvad potatis

  • Veckans vegetariska: Kikärtsburgare

    med chilisyrad kål samt friterad potatis och chilimajonnäs

La Fontana

  • Kycklingspett med klyftpotatis

    och champinjonsås

  • Shishkebab på nötfärs med pommes frites

    & tzatziki

P2 Restaurang & Catering

  • Biff Bourguignon med potatismos
  • Stekt fläsk med senapsstuvad kål
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • P2’s falafel med couscoussallad

    och gurk- och äppleyoghurt

  • Helstekt kotlett med gräddkokta rotsaker

    och skysås

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Stekt fläsk, löksås, kokt potatis
Wednesday, March 25