Lunch menu

Tuesday, 24 March

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad hokifilé med dill- och skaldjurssås

    samt potatisstomp

  • Gård: Rödvinsbrässerad högrev med lökfräst

    bacon och gratinerad potatis

  • Äng: Kikärtsgryta med rostad couscous

    och korianderkeso

  • Pasta: Penne Diablo (rimmat sidfläsk, lök-

    och chipotlesalsa samt riven ost)

Restaurang Chili & Lime

  • 1 a. Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1 b. Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. Krämig oxfilépasta med färska champinjoner

    dijonsenap, dragon & vitlök

  • 3. Sprödbakad stillahavsflundra med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 4 a. Indisk: chicken tikka masala
  • 4 b. Vegan: dal thadka
  • 5. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

  • 6. Dagens gryta: vietnamesisk curry-kyckling
  • 7. Wokad kyckling

    med ugnsgrillad äggplanta - stark

  • 8. Wokad biff med sesamolja & färska grönsaker
  • 9. Friterad kyckling med sötsur sås eller currysås
  • Kombo (dagens 7 eller 8 + dagens 9)

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk

    & rårörda lingon

  • Stekt fläsk med löksås
  • Parmesangratinerad laxfilé

    med oliv-& tomatcreme samt broccoli

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja, vitlök

    & ingefära

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pulled beef med friterad potatis

    och majssalsa samt chiliaioli

  • Veckans under ytan: Lättrökt bakad lax

    med dillstuvad potatis

  • Veckans vegetariska: Kikärtsburgare

    med chilisyrad kål samt friterad potatis och chilimajonnäs

La Fontana

  • Fish and Chips
  • Chili Mexikana på högrev med Ris

P2 Restaurang & Catering

  • Kroppkakor med skirat smör och lingon
  • Kycklingwok med koriander

    och chili samt ananasdressing

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • P2’s falafel med couscoussallad

    och gurk- och äppleyoghurt

  • Helstekt kotlett med gräddkokta

    rotsaker och skysås

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Pannbiff, gräddsås, kokt potatis, rårörda lingon
Tuesday, March 24