Lunch menu

Monday, 23 March

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung

    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt torskfilé med avocado- och limesås

    chilimajs och persiljepotatis

  • Gård: Pannbiff med lök, skysås, rårörda lingon

    och rostad amandinepotatis

  • Äng: Falafel med tomat- och aubegineragu

    samt stekt ris

  • Pasta: Penne Diablo (rimmat sidfläsk, lök-

    och chipotlesalsa samt riven ost)

Restaurang Chili & Lime

  • 1 a. Sydamerikansk chili-biffgryta
  • 1 b. Vegetarisk chili-gryta
  • 2. Äppelciderbräserad svensk fläskkarré

    med skysås & äppelmos, serveras med timjanrostad/kokt potatis

  • 3. Sprödbakad stillahavsflundra med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 4 a. Indisk: chicken tikka masala
  • 4 b. Vegan: dal thadka
  • 5. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

  • 6. Dagens gryta: thailändsk rödcurry-kyckling
  • 7. Wokad kyckling med massaman-curry

    & färska grönsaker

  • 8. Wokad biff med färsk pak choi
  • 9. Friterad kyckling med sötsur sås eller currysås
  • 10. Kombo (dagens 7 eller 8 + dagens 9)

Restaurang Husman

  • Färsbiff med aioli & BBQ-sås
  • Stekt panerad kummelfilé med skagensås
  • Veg: Grönsakswok med strimlad quorn

    ris & cashewnötter

  • wok: Kyckling med cocosmjölk & färsk röd chili
  • Pasta: med strimlad oxfilé i pepparsås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pannbiff med rostad blomkål

    samt timjansgräddsås och potatispure

  • Veckans under ytan: Lättrökt bakad lax

    med dillstuvad potatis

  • Veckans vegetariska: Kikärtsburgare

    med chilisyrad kål samt friterad potatis och chilimajonnäs

La Fontana

  • Husets Lasagne al forno på mozarella

    med sallad

  • Husets fläskschnitzel med champinjonsås

    gröna ärtor och citronklyfta

P2 Restaurang & Catering

  • Pasta med köttfärssås, färskriven parmesan

    och ruccola

  • Panerad rödspätta med remouladsås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • P2’s falafel med couscoussallad

    och gurk- och äppleyoghurt

  • Helstekt kotlett med gräddkokta rotsaker

    och skysås

Viktors bakficka

  • Kycklingfilé, rostad potatis, dragonsås
Monday, March 23