Lunch menu

Friday, 27 March

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål

    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Gratinerad fisk med räkor, sparris

    samt citronpotatis

  • Gård: Smörstekt fläsknoisette

    med soltorkad tomatsky och Ceasarpotatis

  • Äng: Texmex tortilla med quornfärs, grönsaker

    och limeyoghurt

  • Pasta: Penne Diablo (rimmat sidfläsk, lök-

    och chipotlesalsa samt riven ost)

Restaurang Chili & Lime

  • 1. helstekt fläskfilé med 3-pepparsås

    serveras med baconfrästa haricots verts & potatisgratäng

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med romsås, serveras

    med kokt potatis & citron

  • -
  • 4. Indisk: chicken tikka masala

    vegan: kadahi mushroom

  • 5. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

  • 6. dagens gryta: thailändsk rödcurry-kyckling
  • 7. wokad kyckling med chili-oil & citrongräs
  • 8. wokad biff med bambuskott

    & färska champinjoner

  • 9. friterad kyckling med sötsur sås eller currysås
  • 10. kombo (dagens 7 eller 8 + dagens 9)

Restaurang Husman

  • Fläskfilémedlajonger "Black & White"

    med lökbrynta haricot verts

  • Kyckling Faijtas med ris, tortilla

    nachos & guacamole

  • Veg: Grönsaks Faijtas med ris, tortilla, nachos

    & guacamole

  • Pasta: med räkor & rökt lax i vitvinssås
  • Wok: Entrecôte med färska champinjoner

    lök & chili

  • Grill: Hamburgare, Green burgare

    & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Högrevsburgare med cheddarcreme

    picklad lök och friterad potatis

  • Veckans under ytan: Lättrökt bakad lax

    med dillstuvad potatis

  • Veckans vegetariska: Kikärtsburgare

    med chilisyrad kål samt friterad potatis och chilimajonnäs

La Fontana

  • Burgare på Högrev. Pommes frites, Briochebröd

    cheddar, dressing, lök, sallad samt skivad frukt till efterätt

P2 Restaurang & Catering

  • P2´s fiskburgare med selleri och fänkålsslow

    samt klyftpotatis

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg

    och syltad rödlök

  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • P2’s falafel med couscoussallad

    och gurk- och äppleyoghurt

  • Helstekt kotlett med gräddkokta rotsaker

    och skysås

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Wallenbergare, potatispuré

    skirat smör, gröna ärtor, rårörda lingon

Friday, March 27