Lunch menu

Friday, 13 March

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål

    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Gratinerad flundra med spenat, purjolök

    och räkor samt citroncous-cous

  • Gård: Mixed grill (fläskfilé, kyckling, korv)

    med tzatziki och potatishalva

  • Äng: Stekt kryddig morotsbiff med tzatziki

    och potatishalva

  • Pasta: Pasta Carbonara med grädde, svartpeppar

    och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Fläskfilé provencal (med vitlökssmör), serveras

    med råstekt potatis & ugnsgrillad tomathalva

  • Citronpepparbakad laxfilé med dillcreme, serveras

    med kokt potatis & ugnsgrillad tomathalva

  • Indisk: pepper chicken
  • Vegan: mixed beans thoran
  • Vietnamesisk poke bowl med citrongräs-

    kyckling, citrongräs-biff eller vegetariska vårrullar

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans högrevsburgare med briochebröd

    pommes, tryffelmajo & coleslaw

  • Kyckling Faijtas med ris, tortilla, nachos & guacamole
  • Veg: Grönsaks Faijtas med ris, tortilla, nachos

    & guacamole

  • Wok: Entrecôte med strimlad paprika

    svartkål & vitlök

  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar i vitvinssås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Helgrillad fläskfile med potatisgratäng

    och rödvinssky samt frästa haricote verte

  • Veckans kött: Hjortragu på Stjärnorps hjort

    med rökt sidfläsk svamp och lök med örtsmörad potatis och selleripure

  • Veckans under ytan: Torsk med ägg purjolök

    och persiljesås samt slungad amandine

  • Veckans vegetariska: Bön och blomkålstortilla

    med söt-syrlig paprikaragu och kapriscreme

La Fontana

  • SPECIALBUFFÉ

    Pizzabuffé. 8 sorters pizza. Glutenfri botten på beställning.

Scandic Väst

  • Långkok lammlägg serveras med tomatsky

    & grillade primör

  • Klassisk fish & chips
  • Frittata med västerbottenost

P2 Restaurang & Catering

  • Wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor

    lingon och potatismos

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Bouillabaisse, skaldjur, surdegsbaguette

    crème fraiche

  • Porchetta, vitlöksrostad potatis konfiterade

    tomater, örtaioli

  • Burgare: beyond/Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    Rostad vitlöksmajonnäs, honungsglaserat bacon, pepperjack, gurka

  • Vegetarisk: Friterad Tofu, couscoussallad, timjankräm

Pinoccio

  • Kyckling spett serveras med tsatsiki

    och stekt ris

  • Panerad fisk med rödbetor och kapris i skivat smör

    samt kokt potatis

Friday, March 13