Lunch menu

Thursday, 12 March

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling

    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Champinjonfylld spättafilé med lime-

    och svartpepparsky samt örtpotatis

  • Gård: Texas chili med guacamole, nachos och rispilaff
  • Äng: Vårrulle sweet´n´sour med soya

    och jasminris

  • Pasta: Pasta Carbonara med grädde, svartpeppar

    och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Taco-tallrik med nötfärs (eller falafel)

    med tillbehörsbuffé

  • Fisk- & skaldjurssoppa med saffran

    toppad med gremolataaioli, samt
 kladdkaka med vispgrädde

  • Baconlindad kycklingfilé fylld med soltorkade

    tomater, basilika & parmesan, serveras med äppelcidersås & örtrostad potatis

  • Indisk: pepper chicken
  • Vietnamesisk poke bowl med citrongräs-kyckling

    citrongräs-biff eller vegetariska vårrullar

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad koljafilé med västkust-dressing

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Gulaschsoppa/Räksoppa/Grönärtsoppa

    samt Lasses semla

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Dillkött med morötter & kokt potatis
  • Veg: Spenat-& grönsakslasagne

    med coleslawsallad eller Grönärtsoppa & semla

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Örtbakad högrev med stompad potatis

    och rostad lök samt äppelslaw

  • Veckans kött: Hjortragu på Stjärnorps hjort

    med rökt sidfläsk svamp och lök med örtsmörad potatis och selleripure

  • Veckans under ytan: Torsk med ägg purjolök

    och persiljesås samt slungad amandine

  • Veckans vegetariska: Bön och blomkålstortilla

    med söt-syrlig paprikaragu och kapriscreme

La Fontana

  • Husets kycklingspett med vitlökssås

    och stekt potatis

  • Husets stekta järpar med klyftpotatis, gräddsås,

    och saltgurka

  • Varmrökt lax med dillkokt potatis, citronklyfta

    nybakat bröd och kall romsås

Scandic Väst

  • Rödvinskokta ox kind serveras med brysselkål

    & rödvinssås

  • Färskostbakad sej toppad med räkor
  • Risotto med sparris

P2 Restaurang & Catering

  • Jordärtskocksoppa med rökt hjort

    samt ostkaka med jordgubbssylt och grädde

  • Fläsknoisette med råstekt potatis

    och chilibearnaise

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Torsk, öjebyröra, räkor

    bönsallad, potatis

  • ”Bangers & Mash” Blackpepper garlic korv

    potatispuré, senap, rödlöksreduktion

  • Burgare: beyond/Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    Rostad vitlöksmajonnäs, honungsglaserat bacon, pepperjack, gurka

  • Vegetarisk: Friterad Tofu, couscoussallad, timjankräm

Pinoccio

  • Raggmunk serveras

    med stekt fläsk samt lingon

  • Ugnstekt lax serveras med kokt potatis

    och skaldjurröra

Thursday, March 12