Lunch menu

Wednesday, 11 March

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad

    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Fisk- och grönsaksgryta med limeaioli

    krutonger och kräftstjärtar

  • Äng: Grönsaksfylld paprika med limeaioli

    och potatisstomp

  • Pasta: Pasta Carbonara med grädde, svartpeppar

    och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Pannbiff (svenskt kött) med stekt lök

    gräddsås & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Lax strindberg (senap) med balsamicovinäger

    & broccoli, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Indisk: pepper chicken
  • Vegan: mixed beans thoran
  • Vietnamesisk poke bowl

    med citrongräs-kyckling, citrongräs-biff eller vegetariska vårrullar

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad koljafilé med västkust-dressing

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Rostbiff med potatisgratäng

    & rödvinssky

  • Bratwurst med potatismos

    & gurkmajonnäs

  • Veg: Broccolibiffar med potatisgratäng & rödvinssky
  • Wok: Kyckling med färsk röd chili & cocosmjölk
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Köttfärslimpa med lingon lökfrästa ärtor

    och potatispure samt gräddsås

  • Veckans kött: Hjortragu på Stjärnorps hjort

    med rökt sidfläsk svamp och lök med örtsmörad potatis och selleripure

  • Veckans under ytan: Torsk med ägg purjolök

    och persiljesås samt slungad amandine

  • Veckans vegetariska: Bön och blomkålstortilla

    med söt-syrlig paprikaragu och kapriscreme

La Fontana

  • Husets Pannbiff med potatismos, löksås

    och lingonsylt

  • Panerad rödspätta med kokt potatis

    och remouladsås

  • Stekt fläsk med löksås, ugnsrostad potatis

    och grönsaker

Scandic Väst

  • Honungs glaserade kotlett med ben serveras

    med BBQ-sås

  • Torsktails rullader serveras

    med saffranssås

  • Rotfruktsgratäng

P2 Restaurang & Catering

  • Kräftströmming med potatismos
  • Tagliatelle med fläskfilé, champinjoner

    lök och pepparsås

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Stekt strömming, potatispuré

    brynt smör, lingon

  • Högrevsragu, tagliatelle

    grana padano

  • Burgare: beyond/Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    Rostad vitlöksmajonnäs, honungsglaserat bacon, pepperjack, gurka

  • Vegetarisk: Friterad Tofu, couscoussallad, timjankräm

Pinoccio

  • Kalops med kokt potatis

    och rödbetor

  • Panerad fisk filé med kall grönsaker

    och kokt potatis

Wednesday, March 11