Lunch menu

Tuesday, 10 March

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad torsk med sparris- och örtcreme

    samt ruccolapotatis

  • Gård: Grillad fläsknoisette med BBQ-sky

    chilibearnaise och klyftpotatis

  • Äng: Rostade rödbetor med feta, solroskärnor

    honung samt sparriscreme

  • Pasta: Pasta Carbonara med grädde, svartpeppar

    och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med svenskt stekt fläsk

    & lingon

  • Svenskt stekt fläsk med löksås

    & kokt potatis

  • Tagliatelle med strimlad kycklingfilé, chili, lime

    & rostad vitlökssås

  • Indisk: & rostad vitlökssås
  • Vegan: chenna masala
  • Vietnamesisk poke bowl med citrongräs-kyckling

    citrongräs-biff eller vegetariska vårrullar

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavsflundra

    med remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade

    grönsaker, ris & jordnötssås 9

Restaurang Husman

  • Parmesangratinerad laxfilé med örtcreme

    och wokade grönsaker

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Viltskavsgryta av dovhjort & vildsvin

    från Åtvidaberg med potaismos & lingon

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Fläskfilé med vitlök, ingefära

    & chili

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad karre med soya sesam

    och chili samt ljummen kål och nudelsallad

  • Veckans kött: Hjortragu på Stjärnorps hjort

    med rökt sidfläsk svamp och lök med örtsmörad potatis och selleripure

  • Veckans under ytan: Torsk med ägg purjolök

    och persiljesås samt slungad amandine

  • Veckans vegetariska: Bön och blomkålstortilla

    med söt-syrlig paprikaragu och kapriscreme

La Fontana

  • Husets Wallenbergare på kalvfärs med potatismos

    gräddsås,och gröna ärter

  • Korvgryta med ris
  • Stekt kycklingfilé med klyftpotatis

    och champinjonsås

Scandic Väst

  • Pannbiff serveras med gräddsås, stekt lök

    & rårörda lingon

  • Stekt strömming serveras med skirat smör

    & lingon

  • Wokade nudlar med sweetchilisås

P2 Restaurang & Catering

  • Rotmos med fläsklägg och senapscreme
  • Pankopanerad kyckling med kokos

    och chili samt currycreme

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Pocherad Sej, musselbuljong, fänkål

    kokt potatis

  • Biff á la Lindström, brynt löksky

    rostad potatis

  • Burgare: beyond/Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    Rostad vitlöksmajonnäs, honungsglaserat bacon, pepperjack, gurka

  • Vegetarisk: Friterad Tofu, couscoussallad, timjankräm

Pinoccio

  • Gräddstuvad pyttipanna serveras

    med stekt ägg

  • Fiskgratäng med soltorkad tomat

    och mozzarella

Tuesday, March 10