Lunch menu

Monday, 9 March

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung

    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Sejfilé under morot- och zucchinitäcke

    med dillmajonnäs och rostad potatis

  • Gård: Femöring (färsbiff, lök och stekt ägg)

    serveras med råstekt potatis

  • Äng: Ostgratinerad zucchini med ratatouille

    och råstekt potatis

  • Pasta: Pasta Carbonara med grädde, svartpeppar

    och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Ugnsstekt svensk fläskytterfilé med grönpepparsås

    serveras med potatisgratäng

  • Kåldolmar med skysås & lingon

    serveras med kokt potatis

  • Indisk: chicken tikka masala
  • Vegan: chenna masala
  • Vietnamesisk poke bowl med citrongräs-kyckling

    citrongräs-biff eller vegetariska vårrullar

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavsflundra med remouladsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff med stekt potatis, rårörda lingon

    & gräddig pepparsås

  • Stekt panerad torskfilé med remouladsås
  • Veg: Pasta Quattro Fromagio

    med spenat & valnötter

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: Fusilli med fläskfilé, peppar

    & brie

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kycklingbröst med rostade betor

    och citrongräddsås samt slungad amandine

  • Veckans kött: Hjortragu på Stjärnorps hjort

    med rökt sidfläsk svamp och lök med örtsmörad potatis och selleripure

  • Veckans under ytan: Torsk med ägg purjolök

    och persiljesås samt slungad amandine

  • Veckans vegetariska: Bön och blomkålstortilla

    med söt-syrlig paprikaragu och kapriscreme

La Fontana

  • Husets fläskschnitzel med klyftpotatis

    och bearnaisesås

  • Stekt kycklinglårfilé med ädelostsås

    och ugnsvarma grönsaker

  • Ugnsgrillad laxsida med kokt potatis

    och dillcréme

Scandic Väst

  • Grillade fläskfilémedaljong serveras med rödvinssås

    & grillad tomat

  • Smörstekt gös serveras med skirat smör

    & riven pepparrot

  • Vegetarisk burrito

P2 Restaurang & Catering

  • Vegetarisk chiligryta med ris, gräddfil och nachos
  • BBQ-ribs med rostad majscreme

    majscobbets och klyftpotatis

  • Fisk- och skaldjurslasagne

    med ruccolacreme

  • Pannbiff med stekt lök, skysås

    och lingon

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fläskkotlett, champinjonsås, syrad gurka

    kokt potatis

  • Hoisinkyckling, Pak Choi, ris
  • Burgare: beyond/Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    Rostad vitlöksmajonnäs, honungsglaserat bacon, pepperjack, gurka

  • Vegetarisk: Friterad Tofu, couscoussallad, timjankräm

Pinoccio

  • Västkustsnitzel med bearnaisesås

    och stekt potatis

  • Stekt strömming med skivat vitlökssmör

    och potatismos samt lingon

Monday, March 9