Lunch menu

Thursday, 5 March

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling, bulgur

    och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt panerad spätta med remouladsås

    citron och smörsvängd potatis

  • Gård: Nattbakad högrev med rödvinsreduktion,

    rostad rödlök och potatispuré

  • Äng: Vegetarisk pasta med bakade tomater

    lök, svamp, grädde och ost

  • Pasta: Pasta Frutti di mare toppad

    med mozzarella

Restaurang Chili & Lime

  • pulled pork (eller falafel)

    med tillbehörsbuffé

  • kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • kycklinggratäng med tomat, dijonsenap & färsk

    basilika, serveras med lättfrästa haricots verts & ugnsrostad potatis

  • chicken kurma
  • Vegan: dal palak
  • Vietnamesisk poke bowl med citrongräs-

    kyckling, citrongräs-biff eller vegetariska vårrullar

  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspätta med chili-

    & limemayo, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt

    vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Champinjonsoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Wallenbergare med potatismos, gräddsås

    ärtor & rårörda lingon

  • Veg: Ärtsoppa/Champinjonsoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja, vitlök & chili
  • Pasta: "Delicata" med bacon, pepparsalami

    paprika & lök

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pulled pork med majscreme och vitlöksbröd

    samt friterad potatis

  • Veckans kött: Grillad majskyckling med citronrisoni

    och lagerbladssky

  • Veckans under ytan: Fiskkakor med smörslungad

    potatis och räksallad

  • Veckans vegetariska: Potatisgnocchi med rostade

    grönsaker och syrad lökcrem

La Fontana

  • Krämig laxgryta med räkor och dill samt

    kokt potatis

  • Husets viltfärsköttbullar med saltgurka,

    gräddsås, lingonsylt och klyftpotatis

  • Pepparstekt fläskkarré med svampsås

    och stekt potatis

Scandic Väst

  • Skånsk kalops serveras

    med rödbetor

  • Räkor & dill fyllda kolja serveras

    med vitvinssås

  • Svamp stroganoff

P2 Restaurang & Catering

  • Ärtsoppa med fläsk samt pannkaka,

    sylt och grädde

  • Ugnsbakad lax med örthollandaise
  • Rödbetsbiff med chevrecreme

    och matvetesallad

  • Biff Bourguignon med potatismos
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Panerad kummel, dansk remouladsås

    mushy peas, kokt potatis

  • Fläsklägg, rotmos, senapskräm

Pinoccio

  • Wokad kyckling filé med grönsaker

    samt ris

  • Laxfilé med lime sås

    samt kokt potatis

Thursday, March 5