Lunch menu

Friday, 6 March

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål, broccoli

    tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Laxfärsfylld kungsflundra med vitvinssås

    och ljummen bulgursallad

  • Gård: Fläskfilé Black&white med sparris

    samt potatis- och purjolökskaka

  • Äng: Kryddig bönbiff serveras med bearnaise

    samt potatis- och purjolökskaka

  • Pasta: Pasta Frutti di mare toppad

    med mozzarella

  • Dessert

    Vi bjuder på hemlagad dessert till kaffet

Restaurang Chili & Lime

  • Schweizerschnitzel cordon bleu (ost- & skinkfylld)

    med bearnaisesås, serveras med gröna ärtor & stekt potatis

  • Grillad laxfilé med kall örtsås, serveras med kokt

    potatis & citron

  • Indisk: chicken kurma
  • Vegan: dal palak
  • Vietnamesisk poke bowl med citrongräs-kyckling

    citrongräs-biff eller vegetariska vårrullar

  • asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel med rödvinssås

    bearnaise & ärtor

  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg: Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör
  • Wok: Kyckling med ingefära & chili
  • Pasta: Tortellinigratäng med strimlad skinka

    & kvibille ädel

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Grillad nattbakad högrev med lökbakad potatis

    och chimichurri och tomatsky

  • Veckans kött: Grillad majskyckling med citronrisoni

    och lagerbladssky

  • Veckans under ytan: Fiskkakor med smörslungad

    potatis och räksallad

  • Veckans vegetariska: Potatisgnocchi

    med rostade grönsaker och syrad lökcrem

La Fontana

  • SPECIALBUFFÉ
  • Grillmix: Kycklingspett, souvlaki på fläskfilé,

    libanesisk kebab. Klyftpotatis, stekt potatis och ugnsbakade grönsaker

Scandic Väst

  • Kycklingpiccata serveras

    med tomatsås

  • Panerad spätta serveras

    med dansk remouladsås

  • Vegofärs fyllda paprika

P2 Restaurang & Catering

  • P2’s högrevsburgare med tryffelmajo

    och klyftpotatis

  • Rödbetsbiff med chevrecreme

    och matvetesallad

  • Biff Bourguignon med potatismos
  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Bakad lax, hollandaise, broccoli, fänkål
  • Kav tri tip, chimichurri, friterad schalottenlök

    klyftpotatis

  • Hamburgare/Beyond

    Jalapeño-& bbq relish, inkokt lök, rostad lök, gouda, pommes, brioche

  • Vegetarisk - 3x Svamp, lingon, gurka, brynt smör, gryn

Pinoccio

  • Grillad entrecote med charon sås

    och stekt potatis

  • Fisk filé bakad i pesto serveras med krämig tomat sås

    och kokt potatis

Friday, March 6