Lunch menu

Wednesday, 4 March

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad

    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Dill- och citrusbakad sejfilé med krämig räksås

    och picklad lökpotatis

  • Äng: Paprikasotad palsternacka med soltorkad

    tomatcreme och klyftpotatis

  • Pasta: Pasta Frutti di mare toppad

    med mozzarella

  • Gård: Ostfylld färsbiff med basilikasky

    soltorkad tomatcreme och klyftpotatis

Restaurang Chili & Lime

  • Svensk färsbiff med portvinstuvade champinjoner

    & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Grillad bratwurst med senap- & pepparrotscreme

    serveras med honungsrostade rotsaker

  • Indisk: chicken kurma
  • Vegan: dal palak
  • Vietnamesisk poke bowl med citrongräs-kyckling

    citrongräs-biff eller vegetariska vårrullar

  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspätta med chili-

    & limemayo, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade

    grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans Låda med fläsknoisette, potatismos

    bacon-& rödvinssås

  • Chili con carne av högrev med tortilla, nachos

    ris & vitlöksfraiche

  • Veg: Grönsaks chili med tortilla, nachos

    ris & vitlöksfriche

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: med strimlad rökt lax i dillsås
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kalvragu med lagerbladssky

    och bakade betor samt potatispure

  • Veckans kött: Grillad majskyckling med citronrisoni

    och lagerbladssky

  • Veckans under ytan: Fiskkakor med smörslungad

    potatis och räksallad

  • Veckans vegetariska: Potatisgnocchi med rostade

    grönsaker och syrad lökcrem

La Fontana

  • Shishkebabspett på nöt med vitlökssås

    och stekt potatis

  • Brässerad högrev med ris,stekta grönsaker

    och rödvinssås

  • Helstekt fläskfilé med klyftpotatis

    och grönpepparsås

Scandic Väst

  • Fiskgratäng med hummersås

    & räkor

  • Citrus marinerad kalkonstek serveras

    med honungsky

  • Tomat & spenat lasagne

P2 Restaurang & Catering

  • “Gubbtorsk” Kolja med gubbröra och brynt smör
  • Chiligryta med syrad lök, Västerbottenost

    ris och nachos

  • Rödbetsbiff med chevrecreme och matvetesallad
  • Biff Bourguignon med potatismos
  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Sej grenoble, rödbeta, kapris,

    brynt smör, dill

  • Boeuf Bourguignon, rökt sidfläsk, champinjoner

    syltlök, tryffelpuré.

  • Hamburgare/Beyond

    Jalapeño-& bbq relish, inkokt lök, rostad lök, gouda, pommes, brioche

  • Vegetarisk - 3x Svamp, lingon, gurka, brynt smör, gryn

Pinoccio

  • Panerad rödspätta med danska romulad sås
  • Fisk och skaldjur gryta
Wednesday, March 4