Lunch menu

Tuesday, 3 March

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon, champinjon

    och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Grovsaltbakad hokifilé med citronsky

    grön ärtpuré samt örtpotatis

  • Gård: Kycklingfilé ”Coq au vin” med rött vin

    timjan, champinjoner samt ris ÄNG

  • Äng: Vegetarisk chili med tortillas och ris
  • Pasta: Pasta Frutti di mare toppad

    med mozzarella

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med svenskt stekt fläsk

    & lingon

  • Svenskt stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Krämig fläskfilépasta med färska champinjoner

    bacon & vitlök

  • Indisk: chicken vindaloo
  • Vegan: green gram masala
  • Vietnamesisk poke bowl med citrongräs-kyckling

    citrongräs-biff eller vegetariska vårrullar

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé med dill-majonnäs

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade

    grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Stekt fläsk med löksås
  • Feta-& örtgratinerad laxfilé med olivcreme

    & grilltomat

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling med mango, sweet chili

    & färsk röd chili

  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Libanesiska färsbiffar med couscoussallad

    och kryddig tomatsås samt vitlöksyoghurt

  • Veckans kött: Grillad majskyckling med citronrisoni

    och lagerbladssky

  • Veckans under ytan: Fiskkakor med smörslungad

    potatis och räksallad

  • Veckans vegetariska: Potatisgnocchi med rostade

    grönsaker och syrad lökcrem

La Fontana

  • Köttfärslimpa med gräddsås och potatismos

    och gröna ärter

  • Husets kycklingschnitzel med aioli,svampsås

    och klyftpotatis

  • Ugnsgrillad lax med remouladsås

    och dillkoktpotatis

Scandic Väst

  • Lammfärsbiffar serveras

    med rosmarinsky

  • Rimmad torsk serveras

    med pilpilsås

  • Ljummen bulgursallad med fetaost

P2 Restaurang & Catering

  • Varmrökt makrill med dillstött potatis

    och stuvad spenat

  • Kycklinglasagne med spenat

    och fetaostcreme

  • Rödbetsbiff med chevrecreme

    och matvetesallad

  • Biff Bourguignon med potatismos
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Spaghetti alla puttanesca, oliver

    sardeller, chili

  • Fläskkarré, äpple-& plommonsky, rostade rotsaker
  • Hamburgare/Beyond

    Jalapeño-& bbq relish, inkokt lök, rostad lök, gouda, pommes, brioche

  • Vegetarisk - 3x Svamp, lingon, gurka, brynt smör, gryn

Pinoccio

  • Pyttipanna
  • panerad rödspätta med danska romulad sås
Tuesday, March 3