Lunch menu

Monday, 2 March

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung

    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad torskfilé med limecreme

    och persiljestompad potatis

  • Gård: Grillad fläskkarré med BBQ-sås, guacamole

    och rostad potatis

  • Äng: Grillad rotselleri BBQ med guacamole

    och rostad potatis

  • Pasta: Pasta Frutti di mare toppad

    med mozzarella

Restaurang Chili & Lime

  • Viltskavsgryta (hjort, älg, ren) med smak av timjan

    lingon & kantareller, serveras med lingonsylt & ris eller kokt potatis

  • Grillad kycklingfilé med chili-yoghurt, serveras

    med bulgur blandat med wokade grönsaker

  • Pankopanerad halloumi med chili-yoghurt

    serveras med bulgur blandat med wokade grönsaker

  • Indisk: chicken vindaloo
  • Vegan: green gram masala
  • Vietnamesisk poke bowl med citrongräs-kyckling

    citrongräs-biff eller vegetariska vårrullar

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé

    med dill-majonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle

    & jordnötssås

  • Samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kapkummel med dill-& romsås
  • Kycklinggryta"Flygande Jakob" med bacon

    banan & jordnötter

  • Isterband från Vaggeryd med persiljestuvad

    potatis & rödbetor

  • Veg: Grönsakswok med strimlad quorn

    cocosmjölk & curry

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Citron och parmesanstekt kyckling

    med dragongräddsås och rostade rotfrukter

  • Veckans kött: Grillad majskyckling med citronrisoni

    och lagerbladssky

  • Veckans under ytan: Fiskkakor med smörslungad

    potatis och räksallad

  • Veckans vegetariska: Potatisgnocchi med rostade

    grönsaker och syrad lökcrem

La Fontana

  • Grekiska biffar med tzatziki

    och stekt potatis

  • Stekt kycklinglårfilé med champinjonsås

    och rostade grönsaker

  • Stekt fläsk med löksås,kokt potatis

    och lingonsylt

Scandic Väst

  • Pestobakad kycklingfilé serveras

    med gremolata

  • Smörbakad långa serveras

    med pepparrotssmör

  • Rostade rödbetor med getost

    & valnötter

P2 Restaurang & Catering

  • Ostpanerad falukorv med potatismos

    och gurkmajonnäs

  • Panerad rödspätta med kall ägg-

    och anjovissås

  • Rödbetsbiff med chevrecreme

    och matvetesallad

  • Biff Bourguignon med potatismos
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg

    och syltad rödlök

  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Korvgryta, pico de gallo, ris
  • Gremolatabakad kyckling, parmesanmajonnäs

    4 skånska gryn

  • Hamburgare/Beyond

    Jalapeño-& bbq relish, inkokt lök, rostad lök, gouda, pommes, brioche

  • Vegetarisk - 3x Svamp, lingon, gurka, brynt smör, gryn

Pinoccio

  • Stekt kottlet med dragon sås

    och rostad potatis

  • Stekt fisk med dill sås

    och kokt potatis

Monday, March 2