Lunch menu

Thursday, 13 February

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling

    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ugnstekt koljafilé med gräddig pepparrotssås

    och spenatslungad potatis

  • Gård: Krispig panerad kycklingschnitzel

    med kapriscreme och klyftpotatis

  • Äng: Lins- och auberginemoussaka

    med kapriscreme och ruccola

  • Pasta: Pasta Bolognese på lamm

    och rosmarin samt grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Pulled pork (eller falafel)

    med tillbehörsbuffé

  • Kantarellsoppa toppad med knaperstekt

    bacon, samt pannkakor med sylt & grädde

  • VEG kantarellsoppa
  • Flygande jacob (kycklingfilé, bacon, banan

    & jordnötter), serveras med ris

  • Indisk: deshi chicken masala
  • Vegan: mixed beans korma
  • Vietnamesisk poke bowl med citrongräs-kyckling

    citrongräs-biff eller vegetariska vårrullar

  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad flundra med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Minestronesoppa

    samt pannkakor m sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Levergryta fr Basunda Gård med bacon

    & kapris samt ris/potatis

  • Veg: Spenatlasagne med coleslawsallad el. Ärtsoppa

    & pannkakor, sylt & grädde

  • Wok: Fläskfilé med cocosmjölk & green curry
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kroppkakor med skirat smör och rårörda

    lingon samt lökstekt fläsk

  • Veckans kött: Viltwallenbergare

    med rårörda lingon, ärtor och skirat smör

  • Veckans under ytan: Halstrad Kummel

    medrödvinssky, brynta haricote verte och potatispure samt örtsmör

  • Veckans vegetariska: Kikärtsbiff med tomat

    & grönsaksragu samt rostad potatis och chiliaioli

La Fontana

  • Grillad kalvytterfilé med klyftpotatis

    och bearnaisesås

  • Baconlindad kycklingfilé med gorgonzolasås

    och stekta grönsaker

  • Panerad sejfilé med kokt potatis

    och vitlökssås

Scandic Väst

  • Nattbakad högrev serveras

    med smetana

  • Panerad spätta serveras

    med tartarsås

  • Mozzarella cacciatore

P2 Restaurang & Catering

  • Svampsoppa med knaperstekt bacon

    samt bärpaj och vaniljsås

  • Gräddstuvad pytt i panna med kokt ägg

    och saltgurka

  • Gnocchi med svamp, parmesan

    och ruccola

  • Biff Bourguignon

    med potatismos

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fisk & skaldjurspaella, chorizo, citron
  • Högrevs chili, svarta bönor, guacamole

    rödlök, tomat, gurka, nachochips

  • Hamburgare/Beyondburger: pickad rödlök

    svarta munken, romansallad, aioli, brioche & pommes

  • Vegetarisk: Bakad rotselleri, ägg63°

    grana padano, smörsås

Pinoccio

  • Raggmunk med stekt fläsk

    samt lingon

  • Lax med pepparrot , sparris

    och kokt potatis

Thursday, February 13