Lunch menu

Friday, 14 February

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål

    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Fish`n`chips med Rhode islandsås

    vinäger och citron

  • Salviamarinerad helgrillad fläskfilé

    med vitvinssky och potatisgratäng

  • Äng: Kryddig broccolibiff med råmarinerad

    blomkål och potatisgratäng

  • Pasta: Pasta Bolognese på lamm

    och rosmarin samt grana padano

  • Dessert: Vi bjuder på hemlagad dessert till kaffet

Restaurang Chili & Lime

  • Grillad ryggbiff med bearnaisesås

    & picklad rödlök, serveras med stekt potatis

  • Ugnsgrillad laxfilé med dill- & kapriscreme

    serveras med kokt potatis

  • Indisk: deshi chicken masala
  • Vegan: mixed beans korma
  • Vietnamesisk poke bowl med citrongräs-

    kyckling, citrongräs-biff eller vegetariska vårrullar

  • asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Färsbiff av högrev med BBQ-sås, tryffelaioli,

    karamelliserad röd lök & pommes

  • Nasi Goreng med currysås
  • Veg: Rödbetsbiff med tryffelaioli, karamelliserad

    röd lök & pommes

  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja

    färsk röd chili & ingefära

  • Pasta: med räkor "Cajun"
  • Grill: Hamburgare, Green burgare

    & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Högrev med picklad löksallad

    samt kryddrostad potatis och balsamicosky

  • Veckans kött: Viltwallenbergare

    med rårörda lingon, ärtor och skirat smör

  • Veckans under ytan: Halstrad Kummel

    medrödvinssky, brynta haricote verte och potatispure samt örtsmör

  • Veckans vegetariska: Kikärtsbiff med tomat

    & grönsaksragu samt rostad potatis och chiliaioli

La Fontana

  • Kycklingspett, shishkebab, souvlaki med bearnaisesås

    tzatziki, mildsås eller aioli och klyftpotatis

  • Vegetariskt alternativ: falafelbuffé på tortillabröd

    eller tallrik. Med grönsaker

Scandic Väst

  • Fläskschnitzel serveras med bearnaisesås

    & rödvinssås

  • Bakad potatis serveras

    med skagenröra

  • Bakad potatis serveras

    med vegetariskröra

P2 Restaurang & Catering

  • Wallenbergare med skirat smör, lingon

    ärtor och potatismos

  • Gnocchi med svamp, parmesan

    och ruccola

  • Biff Bourguignon

    med potatismos

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Halstrad lax, ört- & citronmajonnäs

    stekt småpotatis

  • Fläskfilé, kallslagen bearnaise

    rödvinssås, gremolata potatis

  • Hamburgare/Beyondburger: pickad rödlök

    svarta munken, romansallad, aioli, brioche & pommes

  • Vegetarisk: Bakad rotselleri, ägg63°

    grana padano, smörsås

Pinoccio

  • Baconlindad fläskfile med rödvinssås

    och potatis gratäng

  • Panerad fisk filé med skirat dillsmör

    och wokade grönsaker med kokt potatis

Friday, February 14