Lunch menu

Wednesday, 12 February

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Citronbakad sejfilé med purjolök-

    och sellerislaw och persiljestompad potatis

  • Gård: Rosmarinstekt högrev

    med rostad paprikasås och vitlökspotatis

  • Äng: Pasta penne med broccoli

    stekta champinjoner och pestosås

  • Pasta: Pasta Bolognese på lamm

    och rosmarin samt grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Grönpepparbiff med gräddsås & rårörda lingon,

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Dillfylld strömmingsflundra med skirat smör

    & rårörda lingon, serveras med potatismos

  • Deshi chicken masala
  • Vegan: mixed beans korma
  • Vietnamesisk poke bowl med

    citrongräs-kyckling, citrongräs-biff eller vegetariska vårrullar

  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad flundra med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Vildsvinsgryta fr Basunda Gård "ala Morberg"

    m rött vin, bacon & skogssvamp

  • Ostpanerad fisk "Piccata" med basilika-soltorkad

    tomatcreme, Ris/potatis

  • Veg: Pan Pizza"Vegetaria" med

    tomat-& mozzarellasallad

  • Wok: Kyckling"Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: med strimlad fläskfilé, salami

    & paprika

  • Grill: Hamburgare, Green burgare

    & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kycklingbröst med krämig ädelostpasta

    och tomatsky

  • Veckans kött: Viltwallenbergare

    med rårörda lingon, ärtor och skirat smör

  • Veckans under ytan: Halstrad Kummel

    medrödvinssky, brynta haricote verte och potatispure samt örtsmör

  • Veckans vegetariska: Kikärtsbiff med tomat

    & grönsaksragu samt rostad potatis och chiliaioli

La Fontana

  • Husets cordon bleu på kyckling

    med champinjonsås och rostade grönsaker

  • Husets järpar med gräddsås,saltad gurka

    och gröna ärtor

  • Fransk högrevsgryta med morötter

    champinjoner, charlottenlök, och ris

Scandic Väst

  • Boeuf bourguignon
  • Smörbakad torsk serveras med citruskräm
  • Chili sin carne

P2 Restaurang & Catering

  • Rimmad oxbringa med rotmos

    och pepparrotscreme

  • Kryddsotad lax med brynt smör

    och potatismos

  • Gnocchi med svamp, parmesan

    och ruccola

  • Biff Bourguignon

    med potatismos

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Oliv- & vinbakad kolja, hummerskum

    ljummen tomatsallad

  • Boeuf bourguignon, rökt sidfläsk, smålök

    champinjoner, potatispuré

  • Hamburgare/Beyondburger: pickad rödlök

    svarta munken, romansallad, aioli, brioche & pommes

  • Vegetarisk: Bakad rotselleri, ägg63°

    grana padano, smörsås

Pinoccio

  • Kyckling filé flygande jakob med banan

    curry jordnötter och ris

  • Fiskgratäng med skaldjur

    och potatis

Wednesday, February 12