Lunch menu

Tuesday, 11 February

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad hällefilé på örtsauterade

    grönsaker, saffransris och limeaioli

  • Gård: Fransk färsbiff med potatis- och rotsakspytt

    samt grönpeppargräddsky

  • Äng: Vegetarisk chili serveras

    med saffransris och limeyoghurt

  • Pasta: Pasta Bolognese på lamm

    och rosmarin samt grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk

    & lingon

  • Stekt fläsk med löksås

    & kokt potatis

  • Tagliatelle med strimlad kycklingfilé

    & krämig paprikasås

  • Indisk: chicken do pyasa
  • Vegan: mattar palak
  • Vietnamesisk poke bowl med citrongräs-kyckling

    citrongräs-biff eller vegetariska vårrullar

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé

    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Wallenbergare med potatismos, gräddsås

    ärtor & rårörda lingon

  • Laxfilé med ört-& pankosmul

    samt dill-& romsås, grönsaksfräs

  • Veg: Chevregratinerad grönsaksbiff

    med potatismos & ärtor

  • Wok: Kyckling med sweet chili

    ingefära & mango

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Färsbiff med bakade betor och örtgräddsås

    samt stompad potatis

  • Veckans kött: Viltwallenbergare

    med rårörda lingon, ärtor och skirat smör

  • Veckans under ytan: Halstrad Kummel

    medrödvinssky, brynta haricote verte och potatispure samt örtsmör

  • Veckans vegetariska: Kikärtsbiff med tomat

    & grönsaksragu samt rostad potatis och chiliaioli

La Fontana

  • Köttfärslimpa med gräddsås

    och potatismos

  • Rödvinsbrässerad högrev

    med stekt potatis

  • Panerad rödspätta med kokt potatis

    och remouladsås

Scandic Väst

  • Klassisk kålpudding serveras

    med gräddsås & pressgurka

  • Stekt strömming serveras

    med lingon & skirat smör

  • Vegetarisk taco paj

P2 Restaurang & Catering

  • Kycklingwok med ris och chilimajo
  • Lammfärsbiff med chevrecreme
  • Gnocchi med svamp, parmesan och ruccola
  • Biff Bourguignon med potatismos
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Sejrygg med skinn, chorizomajonnäs

    morotscrudité

  • Kålpudding, lingon, kokt potatis

    gräddsås

  • Hamburgare/Beyondburger: pickad rödlök

    svarta munken, romansallad, aioli, brioche & pommes

  • Vegetarisk: Bakad rotselleri, ägg63°

    grana padano, smörsås

Pinoccio

  • Biffstroganoff med chorizo serveras

    med creme fräche samt ris

  • Panerad sejfile serveras med kokt potatis

    och gräslök sås

Tuesday, February 11