Lunch menu

Monday, 10 February

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter

    och honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Gräddig skärgårds-fiskgryta

    med räkor, fänkål och dillpotatis

  • Gård: Rödvinsbrässerad fläskytterfilé

    med svamp- och örtrisotto

  • Äng: Gratinerad palsternacka med ingefära

    och chipotlechilibönor samt risotto

  • Pasta: Pasta Bolognese på lamm

    och rosmarin samt grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Dijongryta (högrev, kantareller, dijonsneap)

    serveras med ris eller kokt potatis

  • Fläsknoisette med portvinstuvade champinjoner

    serveras med örtrostad potatis

  • Veg: pankopanerad halloumi

    med portvinstuvade champinjoner & örtrostad potatis

  • Indisk: chicken do pyasa
  • Vegan: mattar palak
  • Vietnamesisk poke bowl med citrongräs-kyckling

    citrongräs-biff eller vegetariska vårrullar

  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé med skagensås,

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Indisk kycklinggryta med basmatiris

    naanbröd & raita

  • Stekt panerad kamtjatkaflundrafilé (msc)

    med västkuströra

  • Veg: Indisk grönsaksgryta

    med basmatiris, naanbröd & raita

  • Wok: Fläskfilé

    med jordnötssås

  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Rödvinsbakad karre med rostade rotfrukter

    och syrad rödlökscreme

  • Veckans kött: Viltwallenbergare

    med rårörda lingon, ärtor och skirat smör

  • Veckans under ytan: Halstrad Kummel

    medrödvinssky, brynta haricote verte och potatispure samt örtsmör

  • Veckans vegetariska: Kikärtsbiff med tomat

    & grönsaksragu samt rostad potatis och chiliaioli

La Fontana

  • Husets pannbiff med potatismos

    gröna ärtor,gräddsås,och lingonsylt

  • Fläskfilémedaljonger med pepparsås

    och stekt potatis

  • Ugnsgrillad laxfilé med kokt potatis

    och kall romsås

Scandic Väst

  • Chipotle marinerad fläskfilé serveras

    med choronsås

  • Pestobakad sej serveras

    med vitvinssås

  • Vegofärs fylld zucchini

P2 Restaurang & Catering

  • BBQ-glacerade revbensspjäll med cole slaw

    och klyftpotatis

  • Dillkött med kokt potatis
  • Gnocchi med svamp, parmesan och ruccola
  • Biff Bourguignon med potatismos
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg

    och syltad rödlök

  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Tortellini, grönkål, grana padano

    grädde

  • Kycklinggryta, kokosmjölk, rödcurry

    koriander, champinjoner

  • Hamburgare/Beyondburger: pickad rödlök

    svarta munken, romansallad, aioli, brioche & pommes

  • Vegetarisk: Bakad rotselleri, ägg63°

    grana padano, smörsås

Pinoccio

  • Fläsknoisetter med krämig paprikasås

    samt rostad majsrör och stekt potatis

  • Fiskfilé bakad med mozzarella och pesto

    serveras med hummersås

Monday, February 10