Lunch menu

Thursday, 6 February

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling

    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad lättrimmad torskfilé

    med vitvinsås, picklad rödlök och bulgurpilaff

  • Gård: Italiensk pannbiff med rosmaringräddsås

    och parmesanpotatis

  • Äng: Kumminrostad blomkål med hummus

    och bulgurpilaff

  • Pasta: Pestoslungad tagliatelle

    med oliver, kapris, feta, fläskfilé och kryddig korv

Restaurang Chili & Lime

  • Kyckling-fajita (eller falafel)

    med tillbehörsbuffé

  • Mustig ungersk gulaschsoppa toppad

    med creme fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås

  • Ugnsgrillad laxfilé med dill-hollandaisesås

    serveras med lättfrästa haricots verts & klyftpotatis eller kokt potatis

  • Indisk: chettinadu kozhi curry
  • Vegan: dal tadka
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Blomkålssoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Rotmos med rimmad fläskbog
  • Örtmarinerad rostbiff med potatisgratäng

    sherrysås & grilltomat

  • Veg: Keso-& grönsaksfylld paprika

    med potatisgratäng & grilltomat

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Chili con Carne med rostad majscreme

    och picklad lök samt friterad potatis

  • veckans kött: Helstekt rostbiffsspets

    med rostade rotfrukter och bbq-aioli

  • Veckans under ytan: Fiskgryta på sej

    med musselgräddsås, vintergrönsaker och aioli

  • Veckans vegetariska: Bakade betor med ostcreme

    och brynt örtsmör

La Fontana

  • Smörstekt ryggbiff med rödvinssås, bearnaisesås

    och klyftpotatis

  • Husets köttbullar med gräddsås

    och potatismos,samt råröda lingon

  • Ugnsbakad lax med kall romsås

    och kokt potatis

Scandic Väst

  • Rimmad oxbringa serveras

    med senapssås

  • Halstrad gösfilé serveras

    med brynt smör & riven pepparrot

  • Gratinerad blomkål

    med västerbottenost

P2 Restaurang & Catering

  • Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor, sylt

    och grädde

  • Nattbakad fläskkarré med timjangräddsås

    äpplemos och kokt potatis

  • Chevregratinerade rödbetor

    med couscoussallad

  • Pasta Carbonara med parmesan
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Räksallad med syrad lök och ägg
  • Kycklingsallad med bacon och parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Operaströmming, potatispuré

    citron & brynt smör

  • Dillkött, smörbakad morot
  • Burgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    hamburgerdressing, jalapeños, cheddar

  • Vegetarisk: Sjögräsnudlar, koriandermajonnäs

    sojapicklat ägg

Pinoccio

  • Gulasch soppa serveras med pannkakor

    samt grädde och jordgubbssylt

  • Skomakare låda med stekt potatis

    och champinjonsås

Thursday, February 6