Lunch menu

Wednesday, 5 February

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt panerad spätta med dansk

    remouladsås, citron och dillkokt potatis

  • Gård: Kryddrubbad långbakad fläskkarré

    med baconsky och potatisgratäng

  • Äng: Sesambiffar med currysås

    rosmarinmorötter och potatisgratäng

  • Pasta: Pestoslungad tagliatelle med oliver

    kapris, feta, fläskfilé och kryddig korv

Restaurang Chili & Lime

  • Baconbiff med gräddsås & lingon

    serveras med inlagd gurka & potatismos eller kokt potatis

  • Hemlagad pytt i panna, serveras

    med stekt ägg & inlagda rödbetor

  • Indisk: chettinadu kozhi curry
  • Vegan: dal tadka
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad koljafilé

    med remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Parmesangratinerad laxfilé

    med soltorkad tomat-& olivcreme samt broccoli

  • Kreolsk fläskfilégryta med ölkorv

    & oliver samt ris

  • Veg: Parmesangratinerad zucchini

    med soltorkad tomat-& olivcreme samt broccoli

  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja

    vitlök & ingefära

  • Pasta: Tagliatelle med strimlad oxfilé

    konjak, grädde & färska champinjoner

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad lättrökt spjällsida

    med rostad potatis samt äppel och fänkålsslaw

  • veckans kött: Helstekt rostbiffsspets

    med rostade rotfrukter och bbq-aioli

  • Veckans under ytan: Fiskgryta på sej

    med musselgräddsås, vintergrönsaker och aioli

  • Veckans vegetariska: Bakade betor med ostcreme

    och brynt örtsmör

La Fontana

  • Husets Lasagne al Forno med coleslaw

    och ugnsbakade grönsaker

  • Stekt benfri kycklinglårfilé med aioli

    och stekt potatis

  • Fish & Chips med vitlöksås

Scandic Väst

  • Klassisk biffstroganoff
  • Ugnsbakad sej

    serveras med gubbröra & skirat smör

  • Fetaost & spenatpaj

P2 Restaurang & Catering

  • Grillad kyckling med rostad parmesanpotatis

    och chilibearnaise

  • Örtöverbakad lax med potatismos

    och basilikacreme

  • Chevregratinerade rödbetor

    med couscoussallad

  • Pasta Carbonara

    med parmesan

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås

  • Räksallad med syrad lök och ägg
  • Kycklingsallad med bacon och parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Pasta linguine Frutti di Mare
  • Skinkstek, gelé

    stuvad spetskål, kokt potatis

  • Burgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    hamburgerdressing, jalapeños, cheddar

  • Vegetarisk: Sjögräsnudlar, koriandermajonnäs

    sojapicklat ägg

Pinoccio

  • Kyckling klubba serveras

    med ris samt curry sås

  • Kålpudding serveras med kokt potatis

    och gräddsås

Wednesday, February 5