Lunch menu

Tuesday, 4 February

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Dijon- och basilikabakad hokifilé

    med citrussås och stompad potatis

  • Gård: Jalapenogratinerad färsbiff med vitlökssky

    och råstekt potatis

  • Äng: Gazpachobrässerad zucchini med örtris

    och gremolata

  • Pasta: Pestoslungad tagliatelle med oliver

    kapris, feta, fläskfilé och kryddig korv

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk

    & lingon

  • Stekt fläsk med löksås

    & kokt potatis

  • Krämig kycklingpasta med färska

    champinjoner, vitlök, örter & citron

  • Indisk: chicken tikka masala
  • Vegan: chenna masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavsspätta

    med remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk

    & rårörda lingon

  • Stekt fläsk med löksås
  • Chili con carne av högrev

    med tortilla, ris, nachos & vitlöksfraiche

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling med färsk röd chili

    & cocosmjölk

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • "Femöring" färsbiff med stekt lök, ägg

    och persiljesmör samt slungasd amandine

  • veckans kött: Helstekt rostbiffsspets

    med rostade rotfrukter och bbq-aioli

  • Veckans under ytan: Fiskgryta på sej

    med musselgräddsås, vintergrönsaker och aioli

  • Veckans vegetariska: Bakade betor med ostcreme

    och brynt örtsmör

La Fontana

  • Fetaostfyllda biffar med tzatziki

    och klyftpotatis

  • Varmrökt lax med kokt dillpotais

    och skagenröra

  • Chilimexikana på högrev, kall yoghurtsås

    majs, jalapeno och ris

Scandic Väst

  • Rotfrukt bakad kotlettrad

    serveras med pepparsås

  • Tapenade bakad kummel

    serveras med vitvinssås

  • Matvete-biffar

    serveras med citrus yoghurt

P2 Restaurang & Catering

  • Lammkorv med rostade rotsaker

    och fetaostyoghurt

  • Tacopannbiff med avokadocreme

    och stekt potatis

  • Chevregratinerade rödbetor

    med couscoussallad

  • Pasta Carbonara med parmesan
  • Varmrökt lax med kall

    dill- och romsås

  • Räksallad med syrad lök och ägg
  • Kycklingsallad med bacon och parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Bakad kummel, äggkräm

    pepparrotsyrad lök, dillkokt potatis

  • Stekt fläsk, löksås, kokt potatis
  • Burgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    hamburgerdressing, jalapeños, cheddar

  • Vegetarisk: Sjögräsnudlar, koriandermajonnäs

    sojapicklat ägg

Pinoccio

  • Raggmunk med stekt fläsk

    samt rå rörde lingon och löksås

  • Fiskgratäng med skaldjur
Tuesday, February 4