Lunch menu

Monday, 3 February

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung

    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt sejfilé med äppel, keso- och purjolöksröra

    serveras med örtrostad potatis

  • Gård: Southern fried chicken-Stekt kyckling BBQ

    med cole slaw och sötpotatis

  • Äng: Auberginegratäng med mozzarella

    och vitlöksrostad potatis

  • Pasta: Pestoslungad tagliatelle med oliver

    kapris, feta, fläskfilé och kryddig korv

Restaurang Chili & Lime

  • Lasagne (nötfärs)

    med tomat-, lök- & ruccolasallad

  • Vegetarisk lasagne (quornfärs)

    med
 tomat-, lök- & ruccolasallad

  • Het- & krämig fläskfilégryta

    med färska champinjoner, paprika, vitlök & chili, serveras med ris

  • Indisk: chicken tikka masala
  • Vegan: chenna masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavsspätta

    med remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Basilika-& fetaostgratinerad färsbiff med örtcreme

    & basilikasky

  • Stekt panerad kummelfilé

    med skagenröra

  • Veg: Spaghetti med quornfärssås

    & riven ost

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Grill: Hamburgare, Green burgare

    & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Vinbakad Kycklingklubbfile

    med rostade rotfrukter och äppelgräddsås

  • veckans kött: Helstekt rostbiffsspets

    med rostade rotfrukter och bbq-aioli

  • Veckans under ytan: Fiskgryta på sej

    med musselgräddsås, vintergrönsaker och aioli

  • Veckans vegetariska: Bakade betor med ostcreme

    och brynt örtsmör

La Fontana

  • Husets kycklingschnitzel med champinjonsås

    stekt potatis,gröna ärtor,citron

  • Bologneseköttfärsås med ris
  • Stekt fläsk med löksås och klyftpotatis

Scandic Väst

  • Vitlök & chilimarinerad fläskfilé serveras

    med dragonkräm

  • Smörstekt torsk serveras

    med hummermajonnäs

  • Tortellini med ostsås

P2 Restaurang & Catering

  • Gräddstuvad hjortskav

    med potatismos och lingon

  • Stekt panerad rödspätta

    med kall skagensås

  • Chevregratinerade rödbetor

    med couscoussallad

  • Pasta Carbonara

    med parmesan

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås

  • Räksallad med syrad lök och ägg
  • Kycklingsallad med bacon och parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Sedani rigati, bacon

    gorgonzolasås

  • Kyckling Vindaloo

    basmatiris, yoghurt

  • Burgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    hamburgerdressing, jalapeños, cheddar

Pinoccio

  • Mango glacerad ytterfile serveras

    med potatis gratäng och grön pepparsås

  • Lätt panerad kolja filé serveras

    med kokt potatis och hollandaise sås

Monday, February 3