Lunch menu

Friday, 7 February

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål

    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Smörstekt laxfärsbiff med limegräddsky

    grönsaksstrimlor och potatispuré

  • Gård: Grillad fläsknoisette med bearnaise

    friterad potatis och rostade tomater

  • Äng: Morotsbiffar med bearnaise

    friterad potatis och rostade tomater

  • Pasta: Pestoslungad tagliatelle

    med oliver, kapris, feta, fläskfilé och kryddig korv

  • Dessert: Vi bjuder på hemlagad dessert till kaffet

Restaurang Chili & Lime

  • Wienerschnitzel (kalvkött) med ansjovis

    kapris & citron, serveras med skysås & stekt potatis

  • Ugnsgrillad laxfilé med dill-hollandaisesås

    serveras med lättfrästa haricots verts & stekt potatis eller kokt potatis

  • Indisk: chettinadu kozhi curry
  • Vegan: dal tadka
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: Wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel med bearnaise

    rödvinssås & ärtor

  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg: Tacobuffé med quornfärs

    samt tillbehör

  • Wok: Kyckling"Paneng"

    med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta: Pastagratäng"Rigatoni"

    med strimlad skinka, bacon & ost

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Schnitzel med persiljestekt potatis

    citronsmör och ärthummus samt rödvinssky

  • veckans kött: Helstekt rostbiffsspets

    med rostade rotfrukter och bbq-aioli

  • Veckans under ytan: Fiskgryta på sej

    med musselgräddsås, vintergrönsaker och aioli

  • Veckans vegetariska: Bakade betor med ostcreme

    och brynt örtsmör

La Fontana

  • Specialbuffé: Pizzabuffé i 8 sorter(glutenfri

    pizza tillagas på beställning) inkl kebabsås, vitlökssås, bearnaise, tzatziki

  • Efterrätt: skivad honungsmelon

Scandic Väst

  • Nattbakad fläskkarré serveras

    med skysås & fetaostkräm

  • Fisk & skaldjursgryta serveras

    med aioli & krutonger

  • Krämig risoni

    med grillade grönsaker

P2 Restaurang & Catering

  • Helstekt fläskfilé med greve- och baconmos

    samt rödvinssky

  • Chevregratinerade rödbetor

    med couscoussallad

  • Pasta Carbonara

    med parmesan

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Räksallad med syrad lök och ägg
  • Kycklingsallad med bacon och parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Eldad kolja, skagenröra

    tångkaviar, brandade

  • Go-chu-garo karré, rökt paprikakräm

    västerbottengratäng

  • Burgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    hamburgerdressing, jalapeños, cheddar

  • Vegetarisk: Sjögräsnudlar, koriandermajonnäs

    sojapicklat ägg

Pinoccio

  • Örtmarinerad laxfilé

    med vinsås

  • Husets schnitzel serveras med rödvinssås

    och bearnaisesås

Friday, February 7