Lunch menu

Thursday, 30 January

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling

    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Pestobakad sejfilé med ajvarcreme

    och basilikarostad bulgur

  • Gård: Tortilla fylld med nötkött

    och chili serveras med limeyoghurt och citronris

  • Äng: Vegetarisk lasagne serveras

    med ajvarcreme och dressad ruccola

  • Pasta: Penne Diablo (rimmat sidfläsk, lök-

    och chipotlesalsa samt riven ost)

Restaurang Chili & Lime

  • Taco-tallrik (nötfärs) eller falafel

    med tillbehörsbuffé

  • Fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran


    & toppad med gremolata-aioli, samt
 kladdkaka med vispgrädde

  • Italiensk kycklingfilé fylld med salami

    mozzarella & basilika, serveras med vitlöksrostad potatis & äppelcidersås

  • Indisk: pepper chicken
  • Vegan: dal palak
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Jordärtskockssoppa/Grön ärtsoppa

    samt pannkakor m sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Het Korv Stroganoff med ris
  • Veg: Soppa & pannkakor med sylt & grädde
  • Wok: Kyckling med sweet chili, ingefära

    & mango

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Viltragu med rökt sidfläsk och svamp

    samt bakade betor och slungad amandine

  • Veckans kött: "Osso buco" på nattbakad

    hjortlägg med potatis och selleripure

  • Veckans under ytan: Varmrökt laxfile med ragu

    på amandine och babyspenat samt dillgrädde

  • Veckans vegetariska: Jordärtskocksrisotto

    med rostad lök samt friterade blad och skott

La Fontana

  • Stekt kalvytterfilé med pepparsås

    och klyftpotatis

  • Husets fiskgryta på sejfilé

    och färsk dillkrydda

  • Kycklingspett med stekt potatis och aioli

Scandic Väst

  • Chili, vitlök & ingefära marinerad kyckling

    serveras med sweetchili

  • Spättarullader

    serveras med hummersås

  • Morotsbiffar serveras

    med mynta yoghurt

P2 Restaurang & Catering

  • Ärtsoppa med fläsk

    samt pannkakor, sylt och grädde

  • Ugnsbakad lax med stuvad spenat
  • Grillost med rostade rotfrukter

    yoghurtdressing och rostade frön

  • P2’s högrevschili med gräddfil, nachos

    och ris

  • Varmrökt lax med kall dill-

    och romsås

  • Räksallad med syrad lök

    och ägg

  • Kycklingsallad med bacon och parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Pocherad jumbosej, fänkål, rödlök-

    och gurksallad, vispat brynt smör, musselbuljong

  • Burgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    tryffelmajonnäs, lök, svartamunken

  • Chili på Oumph, kidneybönor

    basmatiris

Pinoccio

  • Mozzarella fylld kyckling filé med ris

    och tzatziki

  • Lätt panerad fisk serveras med kokt potatis

    och kallsås

Thursday, January 30