Lunch menu

Wednesday, 29 January

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Spättarullad med gubbröra serveras

    med brynt dillsmör och kokt potatis

  • Gård: Kryddrubbad fläskytterfilé

    med gräddkokta kantareller och rosmarinpotatis

  • Äng: Dinkelbiffar med löksalsa

    dijonsenapscreme och rosmarinpotatis

  • Pasta: Penne Diablo (rimmat sidfläsk, lök-

    och chipotlesalsa samt riven ost)

Restaurang Chili & Lime

  • Kalvfärsbiff med kantarellsås & rårörda lingon

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Ugnsgratinerad svensk falukorv fylld

    med äpple, senap & bostongurka, serveras med potatismos

  • Indisk: pepper chicken
  • Vegan: dal palak
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavsflundra med tartarsås

    (kapris & senap), serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Viltskavsgryta av dovhjort från Åtvidaberg

    med skogssvamp, smålök & potatismos

  • Pulled pork med pitabröd, coleslawsallad

    BBQ-sås & klyftpotatis

  • Veg: Grönsakswok med cashewnötter

    samt nudlar

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: Tagliatelle med räkor & lax

    i hummersås

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Grillad kotlett med ratatouille

    och rostad potatis samt vitlöksyoghurt

  • Veckans kött: "Osso buco" på nattbakad

    hjortlägg med potatis och selleripure

  • Veckans under ytan: Varmrökt laxfile med ragu

    på amandine och babyspenat samt dillgrädde

  • Veckans vegetariska: Jordärtskocksrisotto

    med rostad lök samt friterade blad och skott

La Fontana

  • Baconlindad köttfärslimpa

    med potatismos,gräddsås och lingon

  • Gräddig pasta Pappardelle på oxfilé
  • Stekt kyckling med gräddsås och rostad

    potatis samt ugnsbakade grönsaker

Scandic Väst

  • Klassisk lasagne med mozzarella

    serveras med tomatsås

  • Saffran doftande fiskgryta

    serveras med aioli

  • Ricotta & spenat fylld cannelloni

    med tomatsås

P2 Restaurang & Catering

  • Gremolatafylld rapsgrisrygg med rostade

    grönsaker och örtsky

  • Paella med chorizo, kyckling, skaldjur

    och kall örtsås

  • Grillost med rostade rotfrukter, yoghurtdressing

    och rostade frön

  • P2’s högrevschili med gräddfil

    nachos och ris

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Räksallad med syrad lök och ägg
  • Kycklingsallad med bacon och parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fisk & skaldjurs bouillabaisse

    vitlöksbröd, aioli

  • Bakfickans kroppkakor

    brynt smör, lingon

  • Burgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    tryffelmajonnäs, lök, svartamunken

  • Vegetarisk: variation på broccoli

    saltrostad mandel, bearnaise

Pinoccio

  • Kålpudding serveras med kokt potatis

    och gräddsås samt lingon sylt

  • Örtmarinerad kolja filé serveras

    med potatis och citron

Wednesday, January 29