Lunch menu

Tuesday, 28 January

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon, champinjon

    och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad kolja med dill- och skaldjurssås

    samt potatisstomp

  • Gård: Raggmunk med stekt sidfläsk

    och rårörda lingon

  • Äng: Kikärtsgryta med mandelcouscous

    och myntakeso

  • Pasta: Penne Diablo (rimmat sidfläsk, lök-

    och chipotlesalsa samt riven ost)

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Krämig kycklingpasta med curry, ananas

    & vitlök, toppad med cashewnötter

  • Indisk: chicken masala
  • Vegan: rajma masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Sprödbakad kapkummelfilé med tartarsås (kapris

    & senap), serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Bräckt laxfilé med dillhollandaise

    & smörslungade morötter

  • Pytt i panna med stekt ägg & röbetor
  • Veg: Grönsaks pytt med stekt ägg

    & rödbetor

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Färsbiffar med gräddkokt lök

    samt kryddstompad potatis och rödvinssky

  • Veckans kött: "Osso buco" på nattbakad

    hjortlägg med potatis och selleripure

  • Veckans under ytan: Varmrökt laxfile med ragu

    på amandine och babyspenat samt dillgrädde

  • Veckans vegetariska: Jordärtskocksrisotto

    med rostad lök samt friterade blad och skott

La Fontana

  • Panerad rödspätta med kokt potatis

    och dillcreme

  • Chili mexikana på högrev med ris

    och creme fraiche

  • Orientaliska biffar med stekt potatis

    och tzatziki

Scandic Väst

  • Isterband serveras

    med persiljestuvad potatis & rödbetor

  • Smörstekt kummel toppad med ägghalvor

    serveras med dillkräm

  • Couscouspytt

P2 Restaurang & Catering

  • Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
  • Rimmad torsk med rotselleripuré, spenat

    och tomatsky

  • Grillost med rostade rotfrukter, yoghurtdressing

    och rostade frön

  • P2’s högrevschili med gräddfil, nachos och ris
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Räksallad med syrad lök och ägg
  • Kycklingsallad med bacon och parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Bakad långa, dillmajonnäs

    löskokt ägg, räkor, dill

  • Porchetta på Duroc gris, rosmarinsky

    vitlöksrostad potatis

  • Burgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    tryffelmajonnäs, lök, svartamunken

  • Vegetarisk: variation på broccoli

    saltrostad mandel, bearnaise

Pinoccio

  • Raggmunk serveras med stekt fläsk

    samt lingon och löksås

  • Fiskgratäng serveras med kokt potatis

    och räkor och krämig sås

Tuesday, January 28