Lunch menu

Friday, 31 January

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål

    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Gratinerad fisk med räkor, purjolök

    samt örtduchessetopp

  • Gård: Fläskfilé med chorizo- och baconcrunch

    rosépepparsås och klyftpotatis

  • Äng: Texmex tortilla med quornfärs, grönsaker

    och limeyoghurt

  • Pasta: Penne Diablo (rimmat sidfläsk, lök-

    och chipotlesalsa samt riven ost)

  • Dessert: Vi bjuder på hemlagad dessert till kaffet

Restaurang Chili & Lime

  • Pepparöverbakad fläskfilé med cognacsås

    serveras med potatisgratäng & lättfrästa haricots verts

  • Ugnsbakad laxfilé med parmesansås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk: pepper chicken
  • Vegan: dal palak
  • asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Fläskfilémedaljonger "Black & White"

    med stekt kulpotatis

  • Köttfärspaj med chilicreme samt tomat-& löksallad
  • Veg: Grönsakspaj med chilicreme

    samt tomat- & löksallad

  • Wok: Entrecôte med strimlad rödlök

    purjo & bambuskott

  • Pasta: "Delicata" med bacon, salami

    strimlad paprika & lök

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev med glacerade rotfrukter

    samt citron och lagerbladssky

  • Veckans kött: "Osso buco" på nattbakad

    hjortlägg med potatis och selleripure

  • Veckans under ytan: Varmrökt laxfile med ragu

    på amandine och babyspenat samt dillgrädde

  • Veckans vegetariska: Jordärtskocksrisotto

    med rostad lök samt friterade blad och skott

La Fontana

  • Hamburgerbuffé: briochebröd, cheddarost, dijonsenap

    färska grönsaker, husets hamburgerdressing

  • Falafelbuffé med färska grönsaker, vitlökssås

    pommes frites, tortillabröd

Scandic Väst

  • Porterstekt serveras med gräddsås & gelé
  • Panko panerad kolja serveras med dillsås
  • Tomatbaserad linguine pasta

P2 Restaurang & Catering

  • Yakiniku med vårlök, sesam

    och ris

  • Grillost med rostade rotfrukter, yoghurtdressing

    och rostade frön

  • P2’s högrevschili med gräddfil, nachos

    och ris

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Räksallad med syrad lök

    och ägg

  • Kycklingsallad med bacon och parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Panerad flundra, remoulad, kokt potatis

    gröna ärtor

  • Buljongkokt spetskål, bakat ägg

    rostad svamp, kålbuljong

  • Burgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    tryffelmajonnäs, lök, svartamunken

Pinoccio

  • Ryggbiff serveras med potatisgratäng
  • Entrecote serveras med gratäng

    samt kantarellsås

Friday, January 31