Lunch menu

Thursday, 23 January

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling

    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Fiskgryta med potatis, vitt vin, grädde

    och stjärnanis samt citrus

  • Gård: Nattbakad porterstek på högrev

    med gräddsky, gelé och ugnspotatis

  • Äng: Fetaost- och broccolipaj

    med basilikakeso

  • Pasta: Fusilli tricolore med chilistekt kycklingfilé

    och gräddkokta champinjoner

Restaurang Chili & Lime

  • Taco-tallrik (eller falafel)

    med tillbehörsbuffé

  • Kantarellsoppa toppad med knaperstekt

    bacon, samt pannkakor med sylt & grädde

  • Grillad kycklingfilé med dragonsås

    serveras med ris

  • Indisk: chettinadu chicken curr
  • Vegan: green beans masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad koljafilé med dill-majonnäs

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Gulaschsoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Grekisk färsbiff med tzatziki, balsamicosky

    & grekisk sallad

  • Veg: Broccolibiff med tzatziki

    & grekisk sallad

  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja & färsk

    röd chili

  • Pasta: med oxfilé & basilika i het tomatsås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Högrevschili med bönsalsa avocadocreme

    och vitlöksbröd

  • Veckans kött: Entrecote med brynta haricot

    verts, rostad potatis och kryddig tomatsky

  • Veckans under ytan: Fish & Chips
  • Veckans vegetariska: Tabbouli på matvete

    med rostad blomkål och vitlöksyoghurt

La Fontana

  • Ryggbiff med stekt potatis

    och rödvinsås

  • Panerad flundrafilé med kokt potatis

    och remouladsås

  • Shishkebab på spett med ugnrostade

    grönsaker, kall yoghurtsås

Scandic Väst

  • Pulled pork serveras med salt gurka

    BBQ-sås & pickad rödlök

  • Färskost bakad sej serveras med vitvinssås
  • Wokade glasnudlar

P2 Restaurang & Catering

  • Färskostfylld kyckling med örtpotatismos

    och srirachamajo

  • Pasta med varmrökt lax, dill, citron

    och vårlök

  • Morotsbiff med chili och ingefära

    samt matvetesallad

  • Oxkind ”Bourguignon” med bacon

    champinjoner, lök och potatismos

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Räksallad med syrad lök och ägg
  • Kycklingsallad med bacon och parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Rimmad torsk, rödvinssås, rökt sidfläsk

    haricots verts- & karpissallad

  • Wallenbergare, ärtor, rårörda lingon

    potatis puré & brynt smör

  • Hamburgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    ”BBQ glaserad”, brioche, coleslaw, ädelost, pommes

  • Vegetarisk: Potatis- & citronkrokett, tångkaviar

    stekt kungsmussling, körvelmajonnäs

Pinoccio

  • Torskrygg med kallsås
  • Köttfärslimpa serveras med kokt potatis

    och inlagd gurka

Thursday, January 23