Lunch menu

Wednesday, 22 January

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Smörstekt kolja med tomat-

    och paprikasalsa samt örtrostad potatis

  • Gård: Saltimbocca (lufttorkad skinka

    salvia, vitt vin) på fläskkött samt risotto

  • Äng: Kikärtsbiff med tomat- och paprikasalsa

    samt stekt rispilaff

  • Pasta: Fusilli tricolore med chilistekt

    kycklingfilé och gräddkokta champinjoner

Restaurang Chili & Lime

  • Fransk färsbiff (svensk blandfärs)

    med gräddsås, pressgurka & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Krämig biffstroganoff med färska

    champinjoner, toppad med yoghurt & serveras med ris

  • Indisk: chettinadu chicken curry
  • Vegan: green beans masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad koljafilé med dill-majonnäs

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans Låda med potatismos, fläsknoisette

    samt bacon-& rödvinssås

  • Stekt strömmingsflundra med potatismos
  • Veg: Grönsakswok med ris & jordnötssås
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kycklingbröst med slungade vintergrönsaker

    och svartvinbärsgräddsås samt kokt amandine

  • Veckans kött: Entrecote med brynta haricot

    verts, rostad potatis och kryddig tomatsky

  • Veckans under ytan: Fish & Chips
  • Veckans vegetariska: Tabbouli på matvete

    med rostad blomkål och vitlöksyoghurt

La Fontana

  • Lasagne al forno med husets coleslawsallad
  • Stekt benfri kycklinglårfilé med klyftpotatis

    och aioli

  • Ugnsbakad laxfilé med kokt potatis

    och hollandaisesås

Scandic Väst

  • Nattbakad fläskkarré serveras

    med timjanssås

  • Smörstekt gös serveras

    med hummersås

  • Quesadillas mynt yoghurt

P2 Restaurang & Catering

  • Senapspanerad strömming ”Bellman”

    med potatismos

  • Kålpudding med gräddsås

    och lingon

  • Morotsbiff med chili och ingefära

    samt matvetesallad

  • Oxkind ”Bourguignon” med bacon, champinjoner

    lök och potatismos

  • Varmrökt lax med kall dill-

    och romsås

  • Räksallad med syrad lök och ägg
  • Kycklingsallad med bacon

    och parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Stekt strömming, lingon

    potatis puré, skirat smör

  • Kyckling Tikka Masala

    yoghurt, naanbröd

  • Hamburgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    ”BBQ glaserad”, brioche, coleslaw, ädelost, pommes

  • Vegetarisk: Potatis- & citronkrokett, tångkaviar

    stekt kungsmussling, körvelmajonnäs

Pinoccio

  • Gulaschsoppa
  • Lätt panerad kolja filé serveras med kokt

    potatis och dansk remoulad sås

Wednesday, January 22