Lunch menu

Tuesday, 21 January

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Bakad torsk med rostade rödbetor

    och kapris, spenat och brynt smör

  • Gård: Lammfärsbiff med örtyoghurt

    och potatisgratäng

  • Äng: Marockansk het gryta med aubergine

    zucchini och couscous

  • Pasta: Fusilli tricolore med chilistekt

    kycklingfilé och gräddkokta champinjoner

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk

    & lingon

  • Stekt fläsk med löksås

    & kokt potatis

  • Tagliatelle med strimlad kycklingfilé, chili

    lime & rostad vitlökssås

  • Indisk: chicken vindaloo
  • Vegan: cabbage thoran
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Sprödbakad stillahavstorsk med dill-majonnäs

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: Wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk

    & rårörda lingon

  • Stekt fläsk med löksås
  • Ugnstekt laxfilé med citroncreme

    samt mango & avocadosallad

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Fläskfilé med cocosmjölk

    & green curry

  • Pasta: med strimlad biff

    i gorgonzolasås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Lasagne med söt-syrlig löksallad

    och basilikacreme

  • Veckans kött: Entrecote med brynta haricot

    verts, rostad potatis och kryddig tomatsky

  • Veckans under ytan: Fish & Chips
  • Veckans vegetariska: Tabbouli på matvete

    med rostad blomkål och vitlöksyoghurt

La Fontana

  • Korvgryta på chorizo,falukorv,onsala-korv.

    Tillbehör: kokt ris

  • Stekt fläsk med ugnsbakad potatis

    och löksås

  • Varmrökt lax med kokt potatis

    och dillcreme

Scandic Väst

  • Senapsbakad kotlettrad serveras

    med rotfrukter & rödvinssås

  • Panerad spätta serveras med remouladsås
  • Matvete biffar serveras med soltorkad tomatkräm

P2 Restaurang & Catering

  • Raggmunk med stekt fläsk

    och lingon

  • Isterband med senap- och persiljestuvad

    potatis samt rödbetor

  • Morotsbiff med chili och ingefära

    samt matvetesallad

  • Oxkind ”Bourguignon” med bacon, champinjoner

    lök och potatismos

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Räksallad med syrad lök och ägg
  • Kycklingsallad med bacon och parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Oliv- & vitvinsbakad kapkummel

    nicoise vinaigrette, råstekt potatis

  • Lasagne, mozzarella

    rödlök, spenat

  • Hamburgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    ”BBQ glaserad”, brioche, coleslaw, ädelost, pommes

  • Vegetarisk: Potatis- & citronkrokett, tångkaviar

    stekt kungsmussling, körvelmajonnäs

Pinoccio

  • Raggmunk med stekt fläsk

    samt rårörda lingon

  • Stekt sejfile serveras med kokt potatis

    och samt lime sås

Tuesday, January 21