Lunch menu

Monday, 20 January

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter

    och honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Vitlöksglaserad hokifilé på bädd

    av wokade grönsaker samt persiljeris

  • Gård: Basilikabrässerad kycklingfilé

    med citrusgräddsås och råstekt potatis

  • Äng: Gratinerad blomkålslåda

    med paprika, vitkål och bulgur

  • Pasta: Fusilli tricolore med chilistekt

    kycklingfilé och gräddkokta champinjoner

Restaurang Chili & Lime

  • Stekt panerad fläskschnitzel

    med champinjonsås, serveras med stekt potatis

  • Moussaka (nötfärs) ruccola- & tomatsallad
  • Moussaka (quornfärs)
  • Indisk: chicken vindaloo
  • Vegan: cabbage thoran
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavstorsk

    med dill-majonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker,

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Köttbullar med stuvade makaroner

    eller kokt potatis, gräddsås & rårörda lingon

  • Stekt panerad kummelfilé

    med remouladsås

  • Veg: Kikärtsbiffar

    med stuvade makaroner

  • Wok: Kyckling med svart peppar

    vitlök & ingefära

  • Pasta: : Tagliatelle med fläskfilé, salami

    & gran padano

Restaurang Matkultur

  • Kalvstroganoff med rostad potatis

    och syrad kålsallad

  • Veckans kött: Entrecote med brynta haricot

    verts, rostad potatis och kryddig tomatsky

  • Veckans under ytan: Fish & Chips
  • Veckans vegetariska: Tabbouli på matvete

    med rostad blomkål och vitlöksyoghurt

La Fontana

  • Nötfärsfyllda biffar med fetaost

    samt stekt potatis och tzatziki

  • Husets Kalvschnitzel med gröna ärtor

    champinjonsås och citronklyfta

  • Kycklingflié med ugnstekta grönsaker

    och bearnaisesås

Scandic Väst

  • Citrus marinerad kycklingfilé serveras

    med sweetchilikräm

  • Pestobakad torsk serveras

    med fänkål doftande vitvinssås

  • Ljummen couscous sallad

P2 Restaurang & Catering

  • Lasagne med cole slaw
  • Panerad rödspätta

    med remouladsås

  • Morotsbiff med chili och ingefära

    samt ljummen matvetesallad

  • Oxkind ”Bourguignon” med bacon

    champinjoner, lök och potatismos

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Räksallad med syrad lök och ägg
  • Kycklingsallad med bacon

    och parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Chili con carne, borlottibönor

    crème fraiche, jasminris

  • Varmrökt laxpasta, hummerfond

    rucola, citron

  • Hamburgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    ”BBQ glaserad”, brioche, coleslaw, ädelost, pommes

  • Vegetarisk: Potatis- & citronkrokett, tångkaviar

    stekt kungsmussling, körvelmajonnäs

Pinoccio

  • Pyttipanna serveras med stekt ägg

    och rödbetor

  • Panerad spätta med kokt potatis

    och citron majonäs

Monday, January 20