Lunch menu

Friday, 24 January

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål

    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Havets Wallenbergare med hummersås

    potatispuré och gröna ärtor

  • Gård: Husets hamburgare med bröd,

    dressing, lök, saltgurka och friterad potatis

  • Äng: Krämig medelhavspasta

    med soltorkad tomat, oliver, paprika och kapris

  • Pasta: Fusilli tricolore

    med chilistekt kycklingfilé och gräddkokta champinjoner

  • Dessert

    Vi bjuder på hemlagad dessert till kaffet

Restaurang Chili & Lime

  • Grillad entrecôte med choronsås (bearnaise

    smaksatt tomat), serveras med friterade lökringar stekt potatis

  • Ugnsgrillad färsk laxfilé med skagensås

    serveras med kokt potatis

  • Indisk: chettinadu chicken curry
  • Vegan: green beans masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med rödvinssås, bearnaise & ärtor

  • Fish Taco med tortilla, mangosalsa

    guacemole samt kål & limesallad

  • Veg: Ostpanerad quornschnitzel

    med bearnaise & ärtor

  • Wok: Kyckling med strimlad svartkål

    grönkål & thai basilika

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • BBQ-bakad karre med rostad potatis

    och kryddsmör samt friterad lök

  • Veckans kött: Entrecote med brynta haricot

    verts, rostad potatis och kryddig tomatsky

  • Veckans under ytan: Fish & Chips
  • Veckans vegetariska: Tabbouli på matvete

    med rostad blomkål och vitlöksyoghurt

La Fontana

  • SPECIALBUFFÉ
  • Stekt fläsk med purjolök
  • Köttfärsspett med tzatiki

    och stekta grönsaker

  • Grillad Entrecôte med klyftpotatis

    och rödvinsås

Scandic Väst

  • Köttfärslimpa på nötfärs serveras

    med gräddsås, gelé & pressgurka

  • Ugnsbakad kummel serveras

    med brynt smör

  • Linsgryta

P2 Restaurang & Catering

  • Lammfärsbiff med råstekta rotsaker

    och tzatziki

  • Morotsbiff med chili och ingefära

    samt matvetesallad

  • Oxkind ”Bourguignon” med bacon

    champinjoner, lök och potatismos

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Räksallad med syrad lök och ägg
  • Kycklingsallad med bacon och parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fisk & skaldjurskorv, blomkål- & potatispuré

    smörad svartrot, friterad lök

  • Smokey BBQ chicken burger, brioche

    stekta pimiento de padrón, riven grana padano

  • Hamburgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    ”BBQ glaserad”, brioche, coleslaw, ädelost, pommes

  • Vegetarisk: Potatis- & citronkrokett, tångkaviar

    stekt kungsmussling, körvelmajonnäs

Pinoccio

  • Laxfilé med grönsaker
  • Helstekt fläskfilé serveras

    med gorgonzolasås

Friday, January 24